2777
2789
عنوان

وااااااای از دست شوهرم دلم میخواد جیغ بکشم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 77 پست
نمیدونم چیکار کنم کاش یکی بود یه راهی نشونم میداد میترسم حالا هرجوری شده بیاد خونه بعد دعوا راه بندا ...

مطمعنم دعوا راه میفته خدایی نکرده، پس بهتر یه کاری کنی غرورش بیشتر از این شکسته نشه

مطمعن باش کم کم سر عقل میاد

خو اخه بهش گفتم بذار برا برگشتنت بهش گفتم من پول لازم دارم 

صبح بیدار شدم تا پول شده ۷۰۰ تومن عصر نگاه کردم دبدم شده ۷۰ تومن 

گفت حقوقمو میدن تا اونموقع تو چیکار داری و...حتی ۴ روز قهر کرد سر اینکه من بهش گفته بودم این حرفارو 

بعد ۴ روز امروز خودم بهش زنگ زدم که کجایی

حالا نمیدونم چجوری روش میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمعنم دعوا راه میفته خدایی نکرده، پس بهتر یه کاری کنی غرورش بیشتر از این شکسته نشهمطمعن باش کم کم س ...

نمیاد بخدا قسم

بارها اینجوری پیش اومده 

من از اینور اونور براش قرض میکردم 

حالا امشب واقعا هم بدموقعس چجوری براش جور کنم آخه 

خو اخه بهش گفتم بذار برا برگشتنت بهش گفتم من پول لازم دارم صبح بیدار شدم تا پول شده ۷۰۰ تومن عصر نگا ...

فکر اقتصادی نداره، به فکر چند لحظه بعدش نیست، تو حال بیشتر داره زندگی میکنه، باز خوبه تو مدیریت میکنی، دیگه اخلاقش اینه به قول تو بهشم بگی فقط بحث و قهر درست میشه، & امشبو یکاری کن بتونه برگرده هوا هم سرده کجا بمونه 

گفتم من صبح پیاده میرم سرکار چون پول ندارمگفت میدونم ولی از ارزای دیجیتالیت بفروشگفتم اونارو بفروشمم ...

مردا مگه چشمشون به پول نخوره 

دیگه بابت نفس کشدن و غذا خوردنم از آدم پول میخوان 

فکر اقتصادی نداره، به فکر چند لحظه بعدش نیست، تو حال بیشتر داره زندگی میکنه، باز خوبه تو مدیریت میکن ...

حالا از کیف پول آپ پول انتقال دادم به کارتم ولی بعید میدونم تا صبح بیاد توحسابم 

بزن به نظرم عیب نداره با اینکه 1 درصدم تو مقصز نیستی ولی اوضاع رو مدیریت کن

مادرش بهم زنگ زد گفت پسرم اومده یا نه 

گفتم نه تو راه اگ میتونی یه تومن براش انتقال بده تا فردا 

چون کارتش رمز دوم نداره منم نمیتونم برم بیرون الان 

گفت باش