2777
2789
عنوان

از روز اول روانی شدم

137 بازدید | 25 پست

امروز اولین روز رژیممه از الان دیوونه شدم با این کالری شماری هی میزنه یک لیوان یک قاشق دیوونه شدم هی فکر میکنم کم زدم زیاد زدم 

نمیشه اصلا کالری شماری نکنم فقط غذا کمتر بخورم و شیرینی‌جات و نوشابه و کلا هله هوله رو حذف کنم 

۱۶ سالمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو‌س ماه اولو غذای کم بخور و هر چیزی ک کالری زیاد داره رو‌کلا حذف کن 

بعدا ک نتیجه رو دیدی تشویق میشی ب کالری شماری

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
دو‌س ماه اولو غذای کم بخور و هر چیزی ک کالری زیاد داره رو‌کلا حذف کن بعدا ک نتیجه رو دیدی تشویق میش ...

الان من غذامو کم کنم و هله هوله نخورم حله دیگه درسته 

اینقدر واسه رژیم فکر کردم روانی شدم رسما

الان من غذامو کم کنم و هله هوله نخورم حله دیگه درسته اینقدر واسه رژیم فکر کردم روانی شدم رسما

شیرینی جات نوشابه خوراکیا 

غذاهای پرکالری سرخ کرده فست فوت سس ها رو کلا حذف کن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
شیرینی جات نوشابه خوراکیا غذاهای پرکالری سرخ کرده فست فوت سس ها رو کلا حذف کن

بله منظورم از هله هوله همینا بود 

اگه همین کارارو بکنم حله 

البته با نیم ساعت ورزش یا پیاده روی روزانه

بله منظورم از هله هوله همینا بود اگه همین کارارو بکنم حله البته با نیم ساعت ورزش یا پیاده روی روزانه

اره حله پیاده روی تند 

حتما موفق میشی

اره حله پیاده روی تند حتما موفق میشی

حتماکه گفتید تیکه بود یا واقعی گفتید حتما 

واقعا قصدم لاغریه خسته شدم از خودم تو این سن ذره ای اعتماد به نفس برام نمونده 

به نظرتون ۱۰ کیلو تو چه مدت میتونم کم کنم؟ 

چون تو سن رشدم اگه بخوام کربوهیدرات و اینارو حذف کنن به بدنم آسیب می‌رسه فقط میخوام سالم خوری کنم و کمتر بخورم