2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضیا گستاخن تاپیک شوهر نونوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخر تاپیک هم ک اسی جون فرمودند از نظرشون کسایی ک ماشین ایرانی دارن گدا هستن یکی اون نونوا رو فراری ب ...

حالا خوبه خودش گفت همشون گدان وگرنه معلوم نبود چه کارا نمیکرد بعضیا از دماغ فیل افتادن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بالاخره هم نظر منم پیدا شد🤝🏻خیانت کلا توجیه نداره چه مرد چه زنخب نمیسازن نمیکشن طلاق بگیرن نه ...

💚💙💖

بله دقیقا ، تو این سایت خیلی کم پیش میاد تو اینجور موارد یک کاربر با من هم نظر باشه. 

بله فرقی نداره.

اونجوری که اون کاربر می‌گفت بعید می‌دونم تو شهرشون رسم طلاق داشته باشند می‌گفت دخترا ۱۵ سالگی ازدواج ...

خب اخه چه ربطی داره ،چون سنت رفته بالا باید معیار خوشبختیتو پول زیاد در نظر بگیری ،پس معیار های اخلاقی و به دل نشستن چی؟

ما قبل از زن یا مرد بودنمون انسانیم ،نگید اینجوری که مرد جماعت دلسچزوندن ندارن شما داداشت گیر همچین ...

نه بابا،انسانیت کیلو چنده،

تاپیک صبح بود که استارترش گفت شوهرش گفته با دختر باید با ملایمت رفتار کرد ولی اکه بچه پسر شد برای تربیتش باید کتکش بزنیم

نظرات کاربرا افتضاح بود،کینه و سنگدلی و .... همه رو باهم داشتن، که بله شوهرت درست میگه😐

اونوقت توقع دارن پسرای جامعه مرد با احساس و با مسئولیت باشن که تو خونوادشون فقط کتک خوردن😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کاری با اون فرد ندارم 

ولی مگه هدف همه ی مردا از ازدواج عشق و زندگیه ؟ نه بعضیاشون برا هوسشون ازدواج میکنن خیانتم میکنن 

اینم یه نمونه ی زنونشه که برا پول ازدواج میکنه 

تازه من حس میکنم زنا تو زندگی مشترک خیلی بساز ترن و بیشتر کوتاه میان

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

هرکسی یه سلیقه ای داره منم بعضی مشاغل رو حس بدی دارم مگر اینکه پول خوب برامنم خرج کنه ولی بازم تو ذهنم خیلی ارزش قاعل نیستم دست خودمم نیست بااین اوصاف وظیفم میدونم دور همچی ادمیو خط بکشم زندگیشو هدر ندم پیش کسی هم تحقیرش نکنم