2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضیا گستاخن تاپیک شوهر نونوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 86 پست
اخه گل من هردو خیانته دیگه مونث مذکر نداره ها

تو این سایت چندین مورد دیدم که بعضی از خانم ها جبهه گیری خاصی نسبت به مردها دارن. 

یجوری که انگار همه مردها رو بد و ظالم میدونن و زن ها رو خوب و بی نقص !! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آقایون درآمد دارن و سرپناه دارن پس راحت میتونن طلاق بگیرن و هر غلطی خواستن بکنن ولی خانمها اکث ...

چه توجیه مضحکی واسه خیانت.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اصلا شغل و حقوق اینا رو ولش کنید 

اسی گفت : اشناها بهم گفتن اخلاقش مودیه !

اسی بیخیال بود اصلا بهش اشاره ای هم نکرد رفتم از تاپیکای قبلیش فهمیدم من بیشتر از اسی نگران این اخلاق و شخصیت پسره شدم 

تو این سایت چندین مورد دیدم که بعضی از خانم ها جبهه گیری خاصی نسبت به مردها دارن. یجوری که انگار همه ...

بالاخره هم نظر منم پیدا شد🤝🏻

خیانت کلا توجیه نداره چه مرد چه زن

خب نمیسازن نمیکشن طلاق بگیرن نه ...

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

عزیزم شما مثل اینکه تاپیکشو کامل نخوندید

من نمیخوام طرفداریشو بکم ولی شما هم دارید قضاوت نا بجا میکنید

اول اینکه ایشون فقط یکبار در حضور خانواده اقای نانوا رو دیده بود

بعدم شرایط خانواده و سنت خانواده و شهرشون یه مدلیه که مجبوره بپذیره چنین ازدواجی رو

چون زن وقتی نمیتونه به شوهرش افتخار کنه نمیتونه اقتدار بده مرد هم وقتی اقتدار نداره میره خیانت میکنه

والا نمیشه بگی حتما اینجوریه آخه 

من میترسم استارتر بعد چند وقت خیانت کنه چون طرفو دوست نداره

چ جالب الان خانوما دارن برای اون اقایی ک ندیدن و نمیشناسنش دل میسوزوننب نظرتون همچین شرایطی اگه برعک ...

ما به کاربرای مرد چیکار داریم، از دید انسانیت بخوایم نگاه کنیم فرقی نمیکنه این قضیه یا بر عکس این قضیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واقعا با افکار اون دختر حق اون اقای بیچاره ضایع میشه طفلک با هزار ارزو زن میگیره صبح تا شب برو سرکار این بیاد سر زندگیش برا پولش😞

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗