2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضیا گستاخن تاپیک شوهر نونوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 86 پست
فقط دلم برای بچه های آینده اشون میسوزه که یا بالاخره پدر و ما ر جدا میشن و یا مادره تا آخر عمر با رو ...

مادری که قبل از ازدواج شرایطشو نمیسنجه و بخاطر پول ازدواج میکنه ازش بعید نیست بچهاشو ویلون کوچه خیابون بکنه

اگر وجدان باشه بله ،این قضیه مثل اینه که یه اقا بیاد بگه تو شهرمون همه زشتن ولی یه خانوم خوشگل دیدم ...

اره دیگه بحث همون بحث انسانیته ک متاسفانه این روزا کم شده 

البته مشخص بود ک این خانوم ندیدس وگرنه ادمی ک واقعا چشمو دل سیر باشه چرا باید ب افرادی ک ماشین ایرونی سوار میشن طعنه بزنه؟ ادم چشمو دل سیر اصن براش مهم نیس بقیه داراییشون چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه به خانواده بگی بهش علاقه ندارم میگن علاقه کیلو چنده پول مهمه

درسته هنوز هم یسری خانواده هایی هستند که اینده براشون مهم نیست و فقط جلو پاشونو نگاه میکنن مصداق عموی من که دختر ۱۶سالشو داد زورکی به یه پسره مداح بود گفت خوبه ،کالا بعد از ۵سال زندگی مشترک پسره که کلاهبرداری کرده افتاده زندان ،از خیلی چقتها پیش هم فاصله عمیقی بین زن و شوهر افتاده که قصد طلاق دارن

بعد ی چیزی دختره توتاپیکش میگف همشهریاش فقیرن چون ماشین ایرونی سوار میشنلعنتی تو نمیدونی انگاررفقر چ ...

الان اینجوری کل ایران فقیرن که😂این انتظار بنز داشته حتما با شغل ریاست جمهوری

کاری با اون فرد ندارم ولی مگه هدف همه ی مردا از ازدواج عشق و زندگیه ؟ نه بعضیاشون برا هوسشون ازدواج ...

ما ادما ازدواج میکنیم که خانواده تشکیل بدیم و رسالت انسان بودنمون رو تکمیل کنیم ،اگر برای هوس باشه خب میریم از این مردا و زنای بیزینسی استفاده میکنیم هوسمون هم از بین میره مثل حیونا 

ما ادما ازدواج میکنیم که خانواده تشکیل بدیم و رسالت انسان بودنمون رو تکمیل کنیم ،اگر برای هوس باشه خ ...

اینو به اقایون بگین 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بنظرم تاپیک فیک بود اسی احتمالا خیالاتش رو میگفت ک من دوسش ندارم و اون پیگیر منه ماهی ۶۰ تومن درآمدش ...

الان دیگه یکی عاشق و دلباخته هم باشه دوبار بگی نه میره دنبال یکی دیگه میگرده دختر و پسر هم نداره ،ادم متوهم و خیالاتی رو فقط خدا میتونه نجات بده

نه چون با هرکسی ازدواج کنه باید خرجشو بکشه یخچالشو پر کنه لباسشو بخره ارث پدرمم تهش استفاده میکنه حا ...

توی این وظایف که شکی نیست باید انجام بده ،ولی اینکه یه نفرو پولشو بگیری و ازش حالت بهم بخوره هم حس جالبی به ادم نمیده