خانم های محترم شیرازی خواهش میکنم برای کار ابرو به فائزه قنبری چاه انجیری مراجعه نکنید ، به قران پشیمون میشید پولتون رو دور نریزید. من چندین جا ازش شکایت کردم.به همه دوستاتون اطلاع بدین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کار نهال کلانتری هم خیلی بده. برخلاف کاراش تو اینستا😒😒
من که واقعا ناراضی بودم. به معنای واقعی گند زد به ابروهام
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
قبل از شروع کار ابرو را طراحی نمیکنه، هر رنگی که خودش دوست داشته باشه انتخاب میکنه، ابروها کاملا ناهمسان. ناقص کار میکنه که شما مجبور بشید چند جلسه ترمیم برید. اخلاق و برخورد هم افتضاح
افتضاح، رنگی که زد بعد از یکماه کاملا بیرنگ شد. ابروهام اصلا قرینه نیست چون قبل از کارش اصلا طراحی انجام نداد و اگر نظر خودتون رو بگید بهتون توهین میکنه. فائزه قنبری چاه انجیری کار ناقص انجام میده. خواهش میکنم به دوستانتون هم بگید، مردم گناه دارن بخدا
این نون خوردن نداره. من رفتم فیبروز. گفتم مدل شمارو نمیپسندم. مدادشو داد گفت خودت بکش و بگو چه مدلی ...
اصلا به مشتری اجازه صحبت کردن نمیده و میگه سریع روی تخت بخواب، حتی در مورد رنگش هم ازم سوال نپرسید اگر وسط کار سوال میپرسیدم به شدت عصبانی میشه، خودش رو خیلی بالا میدونه
اخ اخ بعضیاشون همینطورن. نباید کسی بره پیششون. ولی برعکس اینا بیشتر مشتری جذب میکنن
چون مردم رو گول میزنن. باید به مردم اگاهی بدیم. اصلا کار بدش هیچ. من بیشتر ناراحتم از اخلاقش. فکر میکنه خانمایی که میرن پیشش برای کار زیبایی اعتماد به نفس ندارن و به خودت اجازه میده هر جور خاست رفتار کنه
اصلا کارش به کنار. یکی از اخلاقیاتش اینه که مشتری رو تحقیر میکنه تا خودش هر کاری دلش بخاد انجام بده' چون فکر میکنه خانمایی که میخان کار زیبایی انجام بدن اعتماد ب نفس ندارن