2777
2789
عنوان

واقعا چقدر بعضیا گستاخن تاپیک شوهر نونوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 86 پست
خیلیا دیدم عاشق هم نبودن ولی بعد ازدواج عاشق هم شدن

درست ولی کسی اینجوریه که شک داره به دوست داشتنش بعد از ازدواج شکش برطرف میشه و دوستش میداره نه این خانم که صرفا اون بدبختو شبیه دلار و اسکناس میبینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پر بازدید کنید تاپیک رو توکل ب  خدا شاید یکی از کاربرا رفت نونوایی اون آقا بلند بلند تاپیک رو تعریف کرد و طرف رو نجات داد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نی نی سایت همیشه حق با استارته نی نی سایت تنها جاییه که میگه مرد خیانت کنه توجیه نداره زن خیانت کنه ...

از نظر منم مرد خیانت کنه توجیه نداره ولی زن قضیش فرق داره 

البته بگذریم از اینکه بعضیا کلا هرزن

از نظر منم مرد خیانت کنه توجیه نداره ولی زن قضیش فرق داره البته بگذریم از اینکه بعضیا کلا هرزن

اخه گل من هردو خیانته دیگه مونث مذکر نداره ها

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

درست ولی کسی اینجوریه که شک داره به دوست داشتنش بعد از ازدواج شکش برطرف میشه و دوستش میداره نه این خ ...

چی بگم‌

من یکی هیچوقت پول برام‌مهم نبوده 

وقتی با شوهرم ازدواج کردیم خودش بود و لباساش 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

با شما موافقم استارتر

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

فقط دلم برای بچه های آینده اشون میسوزه که یا بالاخره پدر و ما ر جدا میشن و یا مادره تا آخر عمر با روح و روان آشفته بچه بزرگ میکنه.......البته از ته دل دعا میکنم بعد ازدواج مهر هر دو به دل هم بیوفته که این شرایط پیش نیاد ...آمین

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

پر بازدید کنید تاپیک رو توکل ب خدا شاید یکی از کاربرا رفت نونوایی اون آقا بلند بلند تاپیک رو تعریف ...

کسی که تو گرما میایسته جلوی کوره ی آتیش، واسه نو حلال،خدا همه جوره هواشو داره خواهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه گل من هردو خیانته دیگه مونث مذکر نداره ها

عزیزم آقایون درآمد دارن و سرپناه دارن پس راحت میتونن طلاق بگیرن و هر غلطی خواستن بکنن ولی خانمها اکثرااا درآمد ندارن و سرپناه و حامی برای طلاق ندارن پس نمیشه بگی چرا جدا نمیشن و بعدش برن هر غلطی خواستن بکنن