2777
2789

تو این تاپیکای پر بازدید یه بنده خدایی نوشته باورم نمیشه با نونوا دارم ازدواج میکنم فقط بخاطر درامدش که ۶۰میلیونه دارم ازدواج میکنم باهاش وگرنه هیچ حسی بهش ندارم .

اولا که اون شغلش همینه و داره پول حلال درمیاره چه زیاد چه کم ،ظاهر و باطنش معلومه ،اگر با پولش مشکل نداری پس با شغلش هم نباید مشکل داشته باشی .

ثانیا وقتی علاقه ای توی چند جلسه بوجود نیومده چرا باید فرصت خوشبختی و زندگی با ارامش رو از یه نفربگیریم؟

ادم انقدر بدجنس نباید باشه ،یه مدت باهاش زندگی کنی با پولاش حال کنی بعد یهو یادت بیوفته که ای وای من که اینو دوست ندارم پس بذار طلاق بگیرم .

تو به درک ،اون بیچاره میمونه و یه عمر هدر رفته و یه ازدواج شکست خورده .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی سایت همیشه حق با استارته نی نی سایت تنها جاییه که میگه مرد خیانت کنه توجیه نداره زن خیانت کنه حتما مَرده کم گذاشته

حالا کافیه پست بزاری خیانت هردو نفر توجیه نداره تا بریزن سرت

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

آخرش هم میان تاپیک‌ خیانت کردم می‌زنن و تهش میگن قضاوت نکنید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلیا دیدم عاشق هم نبودن ولی بعد ازدواج عاشق هم شدن

بیشتر از عشق هدفای مشترک ادماروبهم نزدیک میکنه ولی همیشه هم اینجوری نیست

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مثل عروس ما ، به خاطر پول برادر من اومد بعد فوت مادر و پدر خیلی شفاف گفت ارث تو که بگیری سهم بچه مو بگیرم طلاقمو میگیرم 

الانم کامل وسط ارث ماست با پدرش عقبم نمیکشه

لطفا برای ازدواجم دعا کن...منم برات جبران میکنم