2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 125 پست
پس تو هم همه را قاطی نکن کل دخترای ایران مثل تو بدبخت نیستن

انگار حرفمو متوجه نشدی تو دختر نیستی ازدواج کردی

اولا این تاپیک مال دختراس

دوما خوشبختی تو ازدواج و بچه دار شدن نیس خانوم محترم

منم تو زمینه درس خوندن بدبخت نیستم پس حرف دهنتو بفهم وقتی درک بلد نیستی حق نداری قضاوتم بکنی

از نظر تو خوشبختی رسیدن ب جاییه چون اهدافت محدوده

اره اگه  اهداف منم مثل تو محدود بود میگفتم منم خوشبختو خوش شانسم چون درحال حاضر تو چند رشته ورزش مربیم و  دانشگاه خوبی هم میرم و بابای فوق العاده پولداری هم دارم

ولی نه اینا خوشبختی نیس

احتمالا موضوع تاپیکو نخوندی 

ریپ نزن چون نمیخوام دلتو بشکونم

دهنم باز شه بد باز میشه 

در امان خدا

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

۲۳

حس میکنم ازدواج که میکنی بعد از یه مدت شوهرت برات عادی میشه و دیگه حوصله همو ندارین درسته؟ شاید من اینطوری اشتباه فکز میکنم ولی بخاطر همین چیزا از ازدواج میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم ازدواج که میکنی بعد از یه مدت شوهرت برات عادی میشه و دیگه حوصله همو ندارین درسته؟ شاید من ا ...

بستگی ب شوهر و خودت داره 

من ۲ سال عقد بودم 

۲ سال عروسی کردم و الان هم منتظر نی نیمم ☺️

برای من عادی نشد چون خودم کلی مشغله داشتم و کلی چالش 

بستگی ب شوهر و خودت داره من ۲ سال عقد بودم ۲ سال عروسی کردم و الان هم منتظر نی نیمم ☺️برای من عادی ن ...

امیدوارم خوشبخت و موفق باشی در تمام برهه های زندگیت عزیزم نینی هم در سلامتی کامل به دنیا بیاد ❤️

امیدوارم خوشبخت و موفق باشی در تمام برهه های زندگیت عزیزم نینی هم در سلامتی کامل به دنیا بیاد ❤️

ممنون گلم تو هم غصه نخور 

منم ۱۸ سالم که بود دغدغه های تو رو داشتم 

من میخواستم برم سفر چون عاشق مسافرت بودم و همه اش اینو می‌شنیدم که ازدواج کن هرجا میخوای برو و بعد ازدواج هم متاسفانه شرایط سفر رفتن های آنچنانی نبود... اما الان کلی امید دارم و میخوام دخترم ک به دنیا آمد باهم کلی سفر بریم 🙃

البته من دوران دانشجوییم یه سفر کربلا با دانشگاه رفتم ک خیلی عالی بود 

و واقعا معجزه بود که قبول کردن و اجازه دادن برم

آخ دورت بگردم من عزیزم تو از منم بدتری که:)

دور از جونت چی بگم والا از لحاظ کاملا پاشیدم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت