2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 125 پست
ای وای😔😔💔💔 قربونت بشم به نظرم واقعا این وسط تنها راه ازدواج هست حداقل از سلطه خانواده میای بیرون ...

باهاش صحبت کردم ولی میگه که حق طلاق رو نمی‌ده یعنی میگه هرچقدر مهریه بخوای میدم ولی حق طلاق نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فرقی میکنه یا فقط تو ایران باشه یا نباشهمهم اینه ایران جزو کشورهایی هست ک دخترا گل نشده پرپر میشن ...

مخالفم 

چقدر منفی نگر و بدبین 

من هم دختر بودم هم درس خوندم هم سرکار رفتم بعد هم ازدواج کردم الان هم میخوام بعد بچه دار شدنم پیشرفت کنم بیشتر درس بخونم کار کنم 

باهاش صحبت کردم ولی میگه که حق طلاق رو نمی‌ده یعنی میگه هرچقدر مهریه بخوای میدم ولی حق طلاق نه

حق اشتغال و تحصیل میده ؟ با کار کردنت مشکل داره؟ ببین اگر داره از چاله میفتی تو چاه از اونایی نباشه ک برای بیرون رفتن ازش اجازه بگیری  سنگ جلوی پات بندازه کار نکنی  هی گیر بده اذیتت کنه 

جدا چرا عزیزم؟ این کسی که باهاش تو رابطه هستم خیلی اصرار داره که تا یک ماه دیگه عقد کنیم

چون پخته تر میشی بهتر تصمیم میگیری 

اکثر اونهایی قبل ۲۱ ازدواج کردن از ازدواجشون پشیمون شدن 

ویس دکتر عزیزی رو از تو اینترنت ببین

مخالفم چقدر منفی نگر و بدبین من هم دختر بودم هم درس خوندم هم سرکار رفتم بعد هم ازدواج کردم الان هم م ...

خودتو مثال نکش چون همه مثل تو نیستن!

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

حق اشتغال و تحصیل میده ؟ با کار کردنت مشکل داره؟ ببین اگر داره از چاله میفتی تو چاه از اونایی نباشه ...

برای تحصیل مشکلی نداره ولی میگه نمیزارم کار کنی چون هرچی بخوای خودم برات فراهم میکنم

برای تحصیل مشکلی نداره ولی میگه نمیزارم کار کنی چون هرچی بخوای خودم برات فراهم میکنم

خب دیگ معلومه از تفکرش قراره چی بشه  خواستگار نداری لارج تر باشه؟ نمی دونن خودت میدونی عزیزم ولی داری بزرگترین قمار زندگیت رو میکنی ک کل زندگیت تا آخر بهش بستگی داره پس عاقلانه تصمیم بگیر 

خب دیگ معلومه از تفکرش قراره چی بشه خواستگار نداری لارج تر باشه؟ نمی دونن خودت میدونی عزیزم ولی دار ...

عزیزم برای تحصیل هم میگه فقط میتونی تو دانشگاه فرهنگیان درس بخونی و برای کار هم فقط معلمی همین 

و اینکه خانوادش هم مذهبی هستن به شدت با درس خواندن من مخالفن