واقعا خیلی ناراحت و عصبیم از این دخترم اینکه اجازه انجام دادن کاری رو ندارم اصلا ارزشی برام قائل نیستن خانوادم میخوام برم کار کنم نمیزارن حتی برای خرید یه غذا هم باید از اونا اجازه بگیرم :) واقعا خسته شدم از این وضعیت هرچقدر حرف میزنم باهاشون فقط شوهر کن هر غلطی دلت خواست انجام بده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
باهاش صحبت کردم ولی میگه که حق طلاق رو نمیده یعنی میگه هرچقدر مهریه بخوای میدم ولی حق طلاق نه
حق اشتغال و تحصیل میده ؟ با کار کردنت مشکل داره؟ ببین اگر داره از چاله میفتی تو چاه از اونایی نباشه ک برای بیرون رفتن ازش اجازه بگیری سنگ جلوی پات بندازه کار نکنی هی گیر بده اذیتت کنه
برای تحصیل مشکلی نداره ولی میگه نمیزارم کار کنی چون هرچی بخوای خودم برات فراهم میکنم
خب دیگ معلومه از تفکرش قراره چی بشه خواستگار نداری لارج تر باشه؟ نمی دونن خودت میدونی عزیزم ولی داری بزرگترین قمار زندگیت رو میکنی ک کل زندگیت تا آخر بهش بستگی داره پس عاقلانه تصمیم بگیر