2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 125 پست
خب باید با حرف زدن منطقی و شیرین زبونی متقاعدشون کنی تا زمانی که خواستگار برات بیاد بری دانشگاه

عزیزم من خواستگار خیلی زیاد دارم خیلی زیاد خانوادم میگن بزار بیان ببینشون ولی من همشون رو رد میکنم

با یکی سه ساله که تو رابطم قراره تا یک ماه دیگه بیاد خواستگاری ولی دو دلم میترسم برم ازدواج کنم وضعیت از این بدتر بشه میترسم واقعا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تو خانواده مذهبی سنتی و توی فرهنگ تورک ها زندگی میکنم که مرد سالاریه

خیلی سخته کاش میشد یه جوری رها بشی گلم برات ناراحتم 

ولی من بین ترکام خیلی هاشون آزادن و چیزی از مرد سالاری نمیگن البته تو خود یه فرهنگ‌ هم‌ خانواده های مختلفی هستن 

کاش میشد راضی شون کنی بری دانشگاه یا یکی از اقوام تون پا درمیونی کنه

از بدبختی های ایران بدنیا اومدنتنها نیستی💔

:) چقدر دخترای زیادی حرف دل مارو میفهمن و چقدر دخترای زیادی بخاطر اینکه رفتن دنبال آرزو هاشو کشته شدن سر بریده شدن 💔😭

میگن دارو هارو باید با اون پولی که بهت میدیم بگیری و حتی لباسات

خب یکم از لباس خریدن بزن 

برای کارهای دیگه استفاده کن 

درست خوبه تدریس خصوصی کن 

هنری بلدی انجام بده 

به خیاطی علاقه داری اسمتو بنویس خیاطی کن پول دربیار 

:) چقدر دخترای زیادی حرف دل مارو میفهمن و چقدر دخترای زیادی بخاطر اینکه رفتن دنبال آرزو هاشو کشته شد ...

واییی

اصلا راجب این موضوع نمیخوام بحثی کنم

چون اخرش بازنده باز ما دخترا هستیم💔💔💔

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

خیلی سخته کاش میشد یه جوری رها بشی گلم برات ناراحتم ولی من بین ترکام خیلی هاشون آزادن و چیزی از مرد ...

من زنجان زندگی میکنم و اینجا کاملا مرد سالاریه البته خانواده هایی هم هستن که این وسط مرد سالار نیستن 

عزیزم خواهرام که خودشون درگیر بدبختی خودشونن و برادرم از من متنفره و بقیه فامیل هم طرز فکرشون مثل خانوادمه

خب یکم از لباس خریدن بزن برای کارهای دیگه استفاده کن درست خوبه تدریس خصوصی کن هنری بلدی انجام بده به ...

بخدا من لباسی هم نمی‌خرم بیشتر پولم برای داروهام می‌ره همین

اصلا مشکل از یه جای دیگست اینکه چرا اجازه ندارم برم بیرون از خونه کار کنم:)

فقط تو ایران اینطور نیس!😕

چه فرقی میکنه یا فقط تو ایران باشه یا نباشه

مهم اینه ایران جزو کشورهایی هست ک دخترا گل نشده پرپر میشن💔

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من زنجان زندگی میکنم و اینجا کاملا مرد سالاریه البته خانواده هایی هم هستن که این وسط مرد سالار نیستن ...

ای وای😔😔💔💔 قربونت بشم به نظرم واقعا این وسط تنها راه ازدواج هست حداقل از سلطه خانواده میای بیرون  درسته ریسکه ولی شوهر رو راحت تر میشه پیچوند تا خانواده .... با خواستگارت توافق کن و بهت حق طلاق و کار بده