2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 90395 بازدید | 680 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

مگه پسر آخریه؟!

مث شوهر من ۷ساله پایین خونه مادرشوهر زندگی میکنم  میگه جای دیگه ببرمت کی حواسش بهت باشه  نمیدونم این جور آدما چرا اینجورین 

همه ی این اخلاقا از مادرش نشعت میگیره تو چقدر ساده ای

اوک روزی که شوهرم خونه میست سره کاره بچه همش بعلم میشه انگار عروسکم میشه حتی باهاش جوریحرف میزنم انگ ...

عزیزم من تازه دارم تاپیک شما و کامنت ها رو میخونم.

رابطه خودت و شوهرت به هر نحوی یا درست میشه یا نمیشه ولی خواهشاً به پرورش و تربیت بچه ات گند نزن که یکی مثل شوهرت تحویل جامعه ندی بره یه دختر دیگه رو بدبخت کنه

بچه سه ماهه کاملا حس و حال و حرف های شما رو متوجه میشه. یعنی چی که باهاش درددل میکنی. دنیا الان برای اون بچه باید تو امن ترین حالت ممکن باشه و بهش عشق و حس خوب بدی.

تا وقتی بخاطر از دست دادن همچین مرد بدرد نخوری ، ترس و نگرانی داشته باشی هیچ کاری نمی تونی بکنی

شما داری با یه مرد ۱۲ ساله نابالغ لجوج زندگی می کنی اصرار هم داری بمونی بچه دارم بشی

راه درست برخورد ،جدی بودن و خط قرمز کشیدنه که ریسک داره و شما هم پر از ترس از دست دادنی

و خدا برای من کافیست.....

تا چند صحفش بیشتر تحمل نداشتم بخونم ....انقد دوس دارم شوهرتو بزنم که هم دل تو خنک شه هم من...عقل نداره راحته .فقط میگم خدا صبرت بده و اینکه همسرتو عاقل کنه بچه ننه لوس ننر عتیقه

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8