2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 47837 بازدید | 505 پست
با حرفاتون هم آرامش گرفتم هم کلی خندیدم

😅😅😅 

برای من ۱۰روز اول میومدن و میرفتن هی ایراد میگرفتن نظر میدادن برا بچه داری داشتم دیوونه میشدم بنده خدا استارتر موندم چطور تحمل میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا از در مهربونی بگو بگو چند ماهه من به شما زحمت دادم گرفتار منو بچه هستین از زندگیتون افتادین خیل ...

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقعادمیگه من اینجا مزاحمتون ولی شوهرم قبول نمیکنه حتی شده نیومده شوهرم زنگ زده گفته باید بیای نیای الان خودم میام دنبالت

😅😅😅 برای من ۱۰روز اول میومدن و میرفتن هی ایراد میگرفتن نظر میدادن برا بچه داری داشتم دیوونه میشد ...

خییلی سخته

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

بچه ننه بود چرا ازدواج کرد!!!!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

پس باید با همسرت صحبت کنی 

نمیشه بچه رو یکساعت بسپری به مادرشوهر با همسرت بری بیزون؟ 

مادربزرگت نمیگه من میخوام برم خونم یا مادرشوهرم لاله

مامانبززگه من نیست مامانبزرگه همسرمه

حالا همشدناز میکنه برا شوهرم که میخوامبرم ولی صبح یادش میره ۳ ماه میگه میخوام برم هنوز ولی نرفته😑

پس باید با همسرت صحبت کنی نمیشه بچه رو یکساعت بسپری به مادرشوهر با همسرت بری بیزون؟

همیرم خیلی سرد شده نسبت بهم یا نمیتونه پیشه اینا صحبت کنه چند بار گفتم بیا بیرون بریم نیومده بریم 

نمیتونم میترسم بد بشه اوضاع از اینم بدتر بشه یه چیزی بره به شوهرم بگه

تنها چارت اینه بچه رو بزاری پیش مادربزرگه بری کلاس بری بازار بری با دوستان کارا خونه رو بزاری براشون تا وقتی سرویس بدی همینه باساست تمام توپ بنداز تو میدونشون تا خودشون برن شوهرتم خیلی بچس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)