2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5147 بازدید | 155 پست
به خودم می بالم که پسران رو جوری تربیت کردم که پسر کوچیکم اگر ببینه تو اتاق خوابم تنها خوابیدم می‌ره ...

بچه شما پسر دخترا اون مدل رفتار میکنن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پسر منم ده سالشه وسط منو باباش میخوابه بچه ک بود عمه هاش می ترسوندنش میخندیدن الان بچم شبا هنوز میتر ...

اخ اخ امان از این ترس ما بچه هارو می ترسونیم به خیال اینکه مثلا شلوغی نکنه یا بهانه نگیر اما اما اما نمی دونیم با ترس آینشو تباه  می کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما بچه من ۴ سالشه این رفتارش عادیه که نمی‌ذاره به پدرش نزدیک بشم؟؟؟ 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

راستش پسر منم نه سالشه و پیش ما میخوابه منتها پسر من میترسه و منم قصد ندارم اذیتش کنم تا هر وقت بخواد بغلش میکنم بخوابه که بزرگ شه دیگه خودش نمیاد ..شمام احتمالا چون دخترتون ترجیحش همسرتون هست و نه شما و‌از ترس نیست از رو حساس کردن شماست ناراحتی..به نظرم حساسیتت رو نشون نده هم اون بی خیال میشه هم دو سه سال دیگه نوجوون میشع میفهمه زن و شوهر کنار هم بخوابن رابطه هم هست یا کنجکاو میشه یا روش اثر میذاره یا خلاصه موارد مشابه در کل اینکه حساس شده خوب نبست

دخترم ۵ سالو نیمه س

تا قبل رفتن ب مدرسه جاشو وسط مینداختم بعدش گفتم معلمتون گفته بچها باید تنها بخوان نباید بین مامان باباشون بخوابن 

دیگه از اون موقع حرفمو گوش کرد

کاش کوچیکتر ک بود جلوشو میگرفتی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
نه اصلا .فقط دوست نداره من و باباش کنار هم باشیم همین رفتارش باعث شده حس بد بگیرم ازش

اره خدایش سخت هست 

یکی از آشنا ما هم این مشکل داشت 

البته اون شوهرش فوت کرده بود با برادر شوهرش ازدواج کرده بود می گفت موقع خواب سریع میاد می خواب وسط ما دوتا

یه چیزی بگم منم ازهمون بچگی عادت کردم کنارش بخوابم بعدش حدودا۱۶اینام شد وباید بچه تنها بخوابه منم رفتم جامو ازمامانم جدا کردم پیش ابجیم ولی هنوزه هنوزه داداشم بامامانم میخوابه وبعضی وقت ها با بابام😂

چند سالت بود؟

عزیز دلم بچه هستند حس حسادت دیروزدخترمن میگه میخوام برم ازدستت شکایت کنم باباموگرفتی ،شوهرم دائم قربون صدقش میره ومن خیلی خوشحالم ک رابطش باپدرش عالیه

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد