2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 156 پست

یه رفتار کاااملا عادی و طبیعیه 

اکثر بچه ها همینن 

برو دوتا مقاله و کتاب بخون در مورد رفتار بچه ها 

آکاهی و علم فرزند پروریت بره بالا 

نه اینکه اینجوری رفتار کنی

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی نباید اجازه بدید بچه اتون بین شما و همسرتون فاصله بندازه این موضوع به مرور باعث سردی رابط ...

آره دیگه همین رفتارش باعث سردی شده 

از بی بخاری شوهرم هم میشه هم خدا میخواد هم خرما 

بزار کنارش بخوابه خب چی میشه منم بچه بودم هر روز کنار مامانم میخوابیدم بعد خودش میرفت تو یه اتاق دیگ ...

وازن وشوهربایدکنارهم بخوابن اینشکلی ازهم دورمیشن به خاطره همینه بچه دورمیکنه زن وشوهروازهما

وازن وشوهربایدکنارهم بخوابن اینشکلی ازهم دورمیشن به خاطره همینه بچه دورمیکنه زن وشوهروازهما

نمیدونم مامانم خودش می‌پرسید تنها میخوابی یا کنارت بخوابم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

دختر منم همینه الان ایشون تو بغل باباش خوابیده من تک و تنها خوابیدم😅😅تو بیداری اصلا نمیذاره

بچه تا کوچیکتره آدم ناراحت نمیشه ولی وقتی بزرگ شد خوب و بد از هم تشخیص داد باید جدا بخوابه