2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 156 پست
دختر من اللهی فداش بشم میاد وسط منو باباش میخانه ولی از مهربونیشه به هیچ وجه حسودی نمیکنه همش میگه ع ...

من دخترم باباش باهم آنقدر بچگیا خوب بودن الانم هستند یعنی باباش جون میداد واسش عاشق دختر بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو باید باباش با تحکم بهش بگه ومنم از این ب بعد قهر میکنم ب باباش محل نمیدم تا خودش این مشکل رو مد ...

اره دیگه اول تاپیک فکر کردم بچه دوسه ساله هست دیگه خانمی شده برای خودش 

منم از بچه هایی ک سعی میکنن بین پدر مادر جدایی بندازن و در کل بی حدو حرز اصن دوس ندارم 

کاش روش درست تربیتی رو یاد میگرفتیم تا کمتر واسه خودمونو بچه چالش بسازیم

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
ا اول اینطوریه یا تازه؟!

از بچگی اینجور بود ولی چون خونه مادرشوهر.بودم چند سال اتاق جدا نداشت 

گریه زاری میکرد می‌گفت منم اتاق جدا می‌خوام 

مستقل شدیم ی اتاق هم دادیم ب خودش 

ولی الآن میگه من جدا نمیخوابم

بنظرم چند وقتی تختتونو جمع کنین 

باز ببینین میاد رو زمین بخوابه یا نه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

پسر منم ده سالشه وسط منو باباش میخوابه بچه ک بود عمه هاش می ترسوندنش میخندیدن الان بچم شبا هنوز میترسه یا سرویس ک داخل راه پله هست میترسه تنها بره منتظرم خودش بخواد ک تنها بخوابه و خواب با آرامشش برام مهمتره تا اینکه شبا با ترس و بخوابه ولی بچه شما ک نمیترسه باید جدا بخوابه 

من بین پدرمادرم نمیخوابیدم فقط یادمه یه بار رفتم بینشون بخوابم بابام برگشت بهم گفت اگه بچه بین پدرمادرش بخوابه سوسک میره تو پاش منم فوبیای سوسک هنوزم دارم دیگه نرفتم بینشون بخوابم 

به خودم می بالم که پسران رو جوری تربیت کردم که پسر کوچیکم اگر ببینه تو اتاق خوابم تنها خوابیدم می‌ره به باباش میگه مامانم بهت نیاز داره برو بغلش کن نازش کن 

هیچوقت هم حسادت ارتباطمون رو نداره

خیلی وقتها باباش میگه عشق من کیه دوتاشونم بلند میگن مامان 

در صورتی که شوهرم انتظار داره پسرم بدوه بغلش بگه من من 😄😄😄😄