2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 156 پست
منم از بچه هایی ک سعی میکنن بین پدر مادر جدایی بندازن و در کل بی حدو حرز اصن دوس ندارم کاش روش درست ...

خیلی سخت نیست  مهارت فرزند پروری رو یاد بگیرید  کلی کتاب و پیج و کلیپ و روانشناس و مشاور کودک هست

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
نه سالشه

استارتر دختر به محبت پدرش نیاز داره مخصوصا بچه ها الان که تک فرزند وتنهان یه مشاور می‌گفت نیاز دارن بعضی وقتا بغل پدرشون بخوابن اگه از بابا نگیرن محبتو میرن سمت جنس مخالف شما که بچه نیستی باهاش لج می‌کنی دختر منم اینطوریه ب باش میگم تا میتونی محبت کن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دخترت ۹ سالشه...به سن تکلیف رسیده،،،دیگه بزرگ شده....باهاش قاطع برخورد کن...ونزار به این کارش ...

آفرین من هم میگم مقصر شوهرمه 

برا همین گفتم جای خوابم جدا 

تا موقعی ک مشکل حل نشه

زیاد هم من هی بخوام اصرار کنم و سخت گیری از سمت شوهرم نباشه فایده نداره

ببخشیدو تربیت نادرست شما قطعا باعث حسادتش شده ،از اول که بدنیا اومده که حسود نبوده ،لطفا نقص در ...

عزیزم نگاه چرا بارها شوهرم ب دخترم میگه بیا سمت چپم بخواب تا مامانی سمت راستم باشه یکیتون اینطرف یکی اونطرف 

چرا قبول نمیکنه اگه واقعا حسود نیست ؟

من میرم سمت چپ شوهرم باز اون همین اداها رو در میاره

این نشون دهنده حسادته

خواهش میکنم رشته تحصیلیم مرتبطه با روانشناسی ،عزیزم از همین الان به همسرتون تذکر بدید به حریم ش ...

ممنون دستتون درد نکنه🌹 حتما بهش میگم امیدوارم مشکلشون حل شه 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
خیلی سخت نیست مهارت فرزند پروری رو یاد بگیرید کلی کتاب و پیج و کلیپ و روانشناس و مشاور کودک هست

مثلا چه کتابی واقعا تاثیر گذاره

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭