2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خیلی حسوده بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5708 بازدید | 156 پست

وایییی خاک تو سرم منم بچه بودم نمیزاشتم مامان بابام پیش هم بخوابن😭😂

همیشه مث جوجه اردک زشت رو تختشون میخوابیدم و باید مامانم کنارم میخوابید😩😂

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید بچه نه ساله تایم خوابش مث بزرگ ها هست

از اول عادت می‌دادی زود بخوابه،مث بزرگا نبود 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دخترم ۵ سالو نیمه ستا قبل رفتن ب مدرسه جاشو وسط مینداختم بعدش گفتم معلمتون گفته بچها باید تنها بخوان ...

آره اون موقع ک‌ سن جدا کردنش بود خونه مادرشوهر بودم و نشد متاسفانه.و الآنم دیر شده 

بچه تا کوچیکتره آدم ناراحت نمیشه ولی وقتی بزرگ شد خوب و بد از هم تشخیص داد باید جدا بخوابه

بخدا تو حسود تری 😄😄😄شوخی کردم ،پدرش امن ترین مرد زندگیشه  دخترت خیلی کوچیکه  دختر منم ۱۰ سالشه هر روز تو بغل باباشه و باهاش بازی میکنه  حتی حمومم میرن اب بازی ،بزار اینقدر از پدرش محبت و توجه ببینه که در اینده  به مردی کمتر از پدرش ،راضی نشه   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

حالا دختر من اصلا سمت باباش نمیره و باهاش بداخلاقی میکنه طفلی باباش خیلی سعی میکنه ارتباط بگیره باهاش این رو نمیده و به شوهرم برمی خوره نمی دونم چطور درست کنم بینشون رو دخترم ۷سالشه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

ببین عزیزم اگه اون با شوهرت رابطش گرم تره و صمیمیتش بیشتره نزار بااین حرفات دور بشن..اتفاقا خوبه ولی اگه قصد داری اتاقشو جدا کنی باید شوهرت هم همکاری کنه.مثلا شوهرت ببره بخوابونتش قصه بگه پیشش باشه تا بخوابه.اینجوری زودتر به نتیجه میرسه.و اینکه اگه همش بخاطر این رفتارش باهاش دعوا کنی یا کینه بگیری بچتون هم ازتون دلسرد میشه

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

حالا دختر من اصلا سمت باباش نمیره و باهاش بداخلاقی میکنه طفلی باباش خیلی سعی میکنه ارتباط بگیره باها ...

دختر منم همینه.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

ببخشید بچه نه ساله تایم خوابش مث بزرگ ها هست

نمیدونم  چرا ولی یه  حسی گرفتم که انگار دخترتون چیزی راجع به زن و شوهر شنیده که نمیخواد  بین هم باشین (البته اگه مدتیه اینجور شده )

من خودم مادرم میدونم هیچ کس اندازه مادر نه بچه رو دوست داره نه بچشو میشناسه 

وقتی شما میگین حسادته حتما هست  بچه من اینجوره اگر شل بگیرم کار خوش رو میکنه اما ببینه قانونه انجامش میده 

شما هم سفت بگیر بهش مجبور میشه رعایت کنه