2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 130 پست
ژانر مانی‌هیست موردعلاقه‌ام نیست.گیم آو ترونز هم بعد از فصل چهارم افت کرد و بعضی از خژوز داستانش عمل ...

پایانش واقعا افتضاح بود 

ولی سکانس عروسی خونین‌ 😭😭

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

منظورتون شیما کاتوزه؟

آره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موضوع این فیلمی که معرفی کردین چیه عزیزم؟

خیلی سریال معروفیه تقریبا بخوام بگم ۳سریال برتر و معروف دنیا از نظر بیننده ها مانی هیست..گیم اف ترنزو بریکینگ بده معمولا ک تنها سریالی ک دیدم همه جور ادم دوسش داشتن این بود خیلی معروفه راجب ی هدف بزرگه ک ی مردی ب اسم پروفسور سالهاست منتظر انجامشه و اونم بزرگترین سرقت جهانه ک میشه سرقت ضرابخانه و بانک مرکزی اسپانیا و ی گروهیو دور خودش جمع میکنه ک اخر خطن و این سریال پر از نبوغه پر از هیجان

اتقاقا همون از همه زردتر بود به نظر من.حتی نمیشه گفت اثر خودش بود. مولوی دقیقا یک داستان همین شکلی د ...

کیمیاگر از زرد هم زردتر بود بنظرم

هیچگونه محتوایی نداشت

فقط شعااااار و چرت گویی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اینایی که تو هیچ موقعیتی هیستریک نمیشن. آرومن زیاددددداسترس واینا ندارن زیاد. کلا یه نوع فلسفه ی زیس ...

عا‌

نمی دونستم

مرسی از توضیح 🤝✨️

اتقاقا همون از همه زردتر بود به نظر من.حتی نمیشه گفت اثر خودش بود. مولوی دقیقا یک داستان همین شکلی د ...

بهرحال نظرات متفاوت هست منبع و منشاشون رو هم نمیتونم قضاوت کنم ولی کتابهایی مث کوری ساراماگو و کیمیاگر واقعا قابل تاملن

خیلی سریال معروفیه تقریبا بخوام بگم ۳سریال برتر و معروف دنیا از نظر بیننده ها مانی هیست..گیم اف ترنز ...

ممنونم عزیزدل

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

خیلی سریال معروفیه تقریبا بخوام بگم ۳سریال برتر و معروف دنیا از نظر بیننده ها مانی هیست..گیم اف ترنز ...

من همش تو دو راهیم که مانی هیستو ببینم یا ن

اخه خیلی طولانیه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

روزانه 2،3 ساعت موزیک گوش میدمو معتقدم از تماشای فیلم لذت بخش ترهاز صدای تتلو خوشم نمیادموسیقی سنتی ...

منم از تتلو خوشم نمیاد :d

بنیامین واقعا جز خواننده های خوب بود تو اون دوره :")

و اینکه بیش تر از ۲_۳ ساعت موزیک گوش میدم 😂 و بله از فیلم بهتره :)

منم کوکوسبزی دوست دارم شوه م میگه چیه چمن ب خوردمون میدی😑

قورمه سبزی هم چمنه دیگه. خورش چمن😂😂

سبزی پلو چمن پلو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

حالا شما احتمالا انیمه نمیبینین ولی بعضی انیمه ها و شخصیت ها الکی الکی خیلی معروف میشن یا بعضیاشون که خیلی خوبن اصلا بهشون توجه نمیشه 

فکر کنم در مورد فیلم و سریال هم همینطوری باشه

入学試験を待っています

آهاااا منظورم کوکو سیب‌زمینی بود کوکو سبزی دوست دارم.

😂😂😂 حالا شد یه چیز عجیب :d