2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 130 پست
من هم معتقدم ک بریکینگ بد هرچند سریال جالبو باحالیه و رنکه ولی حوصله سر بره کمی ولی مانی هیستو گیم ا ...

میشه درسی که از گیم افترونز گرفتی تو بگی...می‌خوام بدونم چرا حس میکنم این فیلم مزخرفه...قصد توهین ندارم می‌خوام دیدگاه شما رو بدونم

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بازیگرایی که زیاد مسخره بازی در میارن مسخرن و حس بدی میدن مثلا حامد اهنگی

من اون قسمتی که علی بیرانوند رو مسخره کرد بدم اومد ازش 🥲

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاملا در مورد کتاب ها باهات موافقم چون اکثریت جامعه خیلی کتاب نمیخونن و یه کتابی که مد میشه به شدت م ...

وای کتابخانه نیمه شب که انقدر ترند شد

خیلیییییی داغون بود

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

از آدمای بشدت معتقد بدم میاد 🦦اسکوئید گیم و دوست نداشتم داستانش مزخرفهکباب مزه عرق ادمو میده😂

آخری از کجا اومد دختررر 😭😭😭

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

کاملا در مورد کتاب ها باهات موافقم چون اکثریت جامعه خیلی کتاب نمیخونن و یه کتابی که مد میشه به شدت م ...

البته مغازه خودکشی جزو پنجاه‌تای برتر منه.

منظور من بیشتر به کتاب‌های روانشناسی زرد، آثار پائولو کوئیلو، ملت عشق و کتابخانه نیمه‌شب بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

و از موی بلند و تتو مینیمال در آقایون خوشم میادکه ممکنه مخالف نظر خیلی ها باشه

من عاشق موی بلندم ( البته نه در حد خانم ها 🦦)

وای کتابخانه نیمه شب که انقدر ترند شدخیلیییییی داغون بود

موضوع کلی جالب بود اما نویسنده اونقدر ها توانمند نبود

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
تو شام ایرانی برنج رو هم با چنگال میخورن 😂💔منم قهوه زیاد دوست ندارمرواقی چیه؟

اینایی که تو هیچ موقعیتی هیستریک نمیشن. آرومن زیاددددد

استرس واینا ندارن زیاد. کلا یه نوع فلسفه ی زیستیه به اسم رواقیان. اینایی که تو شرایط داغون وتو دعوا ریلکسن...

ـــــ🤍ــــــ"

گوشت قرمزامیر مقارهاصن برام دوس داشتنی نیستن😂

رهام چی؟ 😭💀

روزانه 2،3 ساعت موزیک گوش میدم

و معتقدم از تماشای فیلم لذت بخش تره

از صدای تتلو خوشم نمیاد

موسیقی سنتی دوست دارم

و بعد از سالها هنوزم آهنگای بنیامین رو دوست دارم و گوش میدم(: 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
میشه درسی که از گیم افترونز گرفتی تو بگی...می‌خوام بدونم چرا حس میکنم این فیلم مزخرفه...قصد توهین ند ...

راستش گیم اف ترنز احساس میکردم با روحو روانم بازی میکنه کلا،فکر نمیکردم ژانرش رو دوس داشته باشم ولی برام جذاب بود...ولی درکل بهترین سریال دنیا از نظرم مانی هیسسته و هر ادمی با هر ژانری براش جذابه معمولا

میگو خیلی خوشمزستپفک چیز بدردنخور و بدمزه ایه

میگو خیلی خوبه 😭