2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 130 پست
اتفاقا عاشق قرمه سبزیه هرشب بخوره مشکلی نداره نمیدونم مشکلش با کوکوسبزی چیه

چیه مشکلش؟

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

بعضی روانشناساوروانکاواروانین خودشون یه دورمیخوان روانکاوی وروانشناسی بشنعاشق اینم دوست پسرداشته باش ...

وای صدای آزاده صمدی خیلی خوبه ( اگه مثل اون منظورته)

منم پول دوستم 😂💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از سریال گیم اف ترونز هم عاشق سانسا و جیمی بودم بر خلاف بقیهو اسکوییدگیم هم اقای نقابدار رو کراش زدم ...

جیمی کراش بود 🥲💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

قورمه سبزی هم چمنه دیگه. خورش چمن😂😂سبزی پلو چمن پلو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

با قورمه سبزی نهههه 🔪🔪❤️

منم از تتلو خوشم نمیاد :dبنیامین واقعا جز خواننده های خوب بود تو اون دوره :")و اینکه بیش تر از ۲_۳ س ...

اهنگ ۳ و ۴ و ۵ و ۶ خراطا یادتونه؟؟؟🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اهنگ ۳ و ۴ و ۵ و ۶ خراطا یادتونه؟؟؟🤣

تیغا رو پشت هم بزن 😭😂😂

با قورمه سبزی نهههه 🔪🔪❤️

من هم قورمه سبزی دوست دارم هم سبزی پلو 😋😋😋

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

من هم قورمه سبزی دوست دارم هم سبزی پلو 😋😋😋

خوشمزس‌ 🤩❤️