2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 14823 بازدید | 308 پست
اینکه دست گذاشته رو قرآن که خیلی خوبه. یعنی ازت میترسه و نمیخواد برملا شه. توام لطفا ساده نباش. نزار ...

این خیلی بدتره جای حل مسئله صورت مسئله رو میخوایین پاک کنن

پیگیر شخصی بشه شاید اون شخص از حضور ایشون اطلاعی نداره و خب معطل شد و تموم شد این ارتباط چه تضمینی هست شخص دیگه ای بعدا نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی بدتره جای حل مسئله صورت مسئله رو میخوایین پاک کننپیگیر شخصی بشه شاید اون شخص از حضور ایشون ...

ممکنه اولین بارش باشه و اگر جلوش گرفته نشه بشه یه عادت

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
حالم از خودم به هم میخوره که مجبورم باهاش زیر یه سقف نفس بکشم

🫂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

این خیلی بدتره جای حل مسئله صورت مسئله رو میخوایین پاک کننپیگیر شخصی بشه شاید اون شخص از حضور ایشون ...

اگر بچه داره ازین مرد باید بجنگه برای زندگیش دو دستی تحویل یکی دیگش نده حالا چه این چه یکی دیگه 

میترسم از عواقبش خیلی نامرده و هر کاری از دستش بر میاد

پیشنهاد میکنم برنامه ضبط صدا روی گوشیش نصب کنی و مخفیش کنی. فکر کنم یه برنامه هست میشه بعد نصب حذفشم کردکه دیده نشه.شایدم با اون زنه حرف دیگه ای میزدن که مهم نبوده و تو حساس شدی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
آخه نگفتی موضوع چی بوده قسم خورد که چی نمیدونم چرا حس میکنم برات سوء تفاهم شده

با کسی روزی چند بار صحبت کرده قسم خورد که من اصلا با فلانی صحبت نمیکنم در صورتی که دوبارشو خودم پشت خطیش سدم

آخه نگفتی موضوع چی بوده قسم خورد که چی نمیدونم چرا حس میکنم برات سوء تفاهم شده

با کسی روزی چند بار صحبت کرده قسم خورد که من اصلا با فلانی صحبت نمیکنم در صورتی که دوبارشو خودم پشت خطیش سدم

شوهرم میمیره واس مامانش,همونقدم منو دوس داره خب؟یکی دوهفته پیش شوهرم عصبی شده بود قسم خورد ک با دودستام مامانمو کفن کنم دیگ با فلانی قهرم رفت امدنمیکنم ب مرگ‌مامانم قسم،همه چیزم فدای مامانم...واقعا ترسیدم ک وای دیگ بدبخت شدم میخاد با فلانی قطع ارتباط کنه اینجور ک قسم خورد.....ی هفته گذشت اون فلانی از دل شوهرم دراورد اما ب سختی...خلاصه اشتی کردن...خاستم بگم مردا تو بعضی مواقع ی جوری قسم میخورن ک بیا و ببین.اتفاقا دوسه روز پیش شوهرم سوخاری گرفت،زیاد بودن عصبی شدم گفتم این همه رو میخای چیکار حتما شده ۱تومن؟گفت ن ۴۰۰شده گفتم بگو ب جونه تو.گفت ب جونه تو..بعد شب نگا کردم پیامشو،دیدم ۵۹۰شده...کسی ک بمامانش قسم بخوره ی روزم ب جون من قسم میخوره.من دیگ ب قسم های مردا اعتمادی ندارم