شوهری که ادعای خدا و پیغمبری میکرد شوهری که تا من یه ذره بالا پایین از دین و قران حرف میزدم سریع میپرید بهم دیشب دستشو گذاشت رو قران و قسم دروغ خورد برام .چقدر شوهرم پسته چقدر ترسیدم.حتی جون بچمم شب قبلش به دروغ قسم خورد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالم از خودم به هم میخوره که مجبورم باهاش زیر یه سقف نفس بکشم
🫂
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
میترسم از عواقبش خیلی نامرده و هر کاری از دستش بر میاد
پیشنهاد میکنم برنامه ضبط صدا روی گوشیش نصب کنی و مخفیش کنی. فکر کنم یه برنامه هست میشه بعد نصب حذفشم کردکه دیده نشه.شایدم با اون زنه حرف دیگه ای میزدن که مهم نبوده و تو حساس شدی
یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
شوهرم میمیره واس مامانش,همونقدم منو دوس داره خب؟یکی دوهفته پیش شوهرم عصبی شده بود قسم خورد ک با دودستام مامانمو کفن کنم دیگ با فلانی قهرم رفت امدنمیکنم ب مرگمامانم قسم،همه چیزم فدای مامانم...واقعا ترسیدم ک وای دیگ بدبخت شدم میخاد با فلانی قطع ارتباط کنه اینجور ک قسم خورد.....ی هفته گذشت اون فلانی از دل شوهرم دراورد اما ب سختی...خلاصه اشتی کردن...خاستم بگم مردا تو بعضی مواقع ی جوری قسم میخورن ک بیا و ببین.اتفاقا دوسه روز پیش شوهرم سوخاری گرفت،زیاد بودن عصبی شدم گفتم این همه رو میخای چیکار حتما شده ۱تومن؟گفت ن ۴۰۰شده گفتم بگو ب جونه تو.گفت ب جونه تو..بعد شب نگا کردم پیامشو،دیدم ۵۹۰شده...کسی ک بمامانش قسم بخوره ی روزم ب جون من قسم میخوره.من دیگ ب قسم های مردا اعتمادی ندارم