2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست
من هیچکسو ندارم حتی خانوادم سمی ان جز خودم کسیو ندارم و کسی منونمیخواد و روانپزشکمم با قاطعیت گفت بر ...

برو پیش یه روانپزشک دیگه. این چه حرف احمقانه ای بوده که زده.

الان دیدم ۲۰ سالته .

دختر همه این حسا تلقینه 

ناراحت نشیا ولی همش هورومونه و الکیه.

آخه بچه ۱۰ ساله چمیدونه عشق چیه که تو ۱۰ ساله درگیرشی.

همین الانم تازه اواخر دوران نوجوونیته و هنوز هورمونات به تعادل نرسیدن.

الکی زندگیتو نابود نکن .

هنوز آینده داری ، جوونی و کلی کار میتونی انجام بدی.

الکی عمرت رو فدای هورمون هایی که از حد نرمال خارج شدن نکن .

یه کاری نکن وقتی ۳۰ سالت شد ناراحت باشی که چقدر خودتو به خاطر یه عشق مسخره عذاب دادی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو پیش یه روانپزشک دیگه. این چه حرف احمقانه ای بوده که زده.الان دیدم ۲۰ سالته .دختر همه این حسا تلق ...

هیچوقت سرزنش نمیکنم چون به حسم ایمان دارم هورمون مال وقتیه که با طرف خیال پردازی چرند بکنی نه وقتی دائم نگران سلامتیش باشی نگران حال جسمی و روحیش نگران خودش نگران ایندش عاشق ادمی شدم که ۱۰ سال ازم بزرگتره نه محبتی بم کرده نه چیزی ولی دوسش دارم

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

یعنی از ده سالگی؟؟وای چجوری اون زمان عاشق شدی. لابد پسرخاله ای پسر عمه ای هست

نه نیست، مجازی اشنا شدیم به واسطه کارش رفیقم شد و الان نسبتا معروفه و یوتوبره اونم با نظرات من کم کم پیشرفت کردو جایگاه خودشو ساخت ۱۰ سال هم ازم بزرگتره

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼