2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست
دقیق متوجه نشدم چی شد...ولی گریه نکن پاشو آب بزن دست و صورتت یه لیوان آب بخور یه نفسه عمیق بکش خدا ق ...

خیلی وقته دارم گریه میکنم حتی راحت نمیتونم بخوابم

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

نمیخوام :) نمیشه سه سال پیش با کس دیگه ای رفتم تو رابطه بهم خورد ولی حسم تغییری نکرد

خب این ربطی نداره دختر تا وقتی علاقت به قبلی تموم نشده با یکی دیگه بری تو رابطه اوج اشتباهه 

چند سالته؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو واقعا میگم خیلی وقتا چیزیو از ته دلمون میخوایم ک واقعا خیری برامون توش نیس ولی بعدا متوجه میشیم ...

التماس میکنم ولی دست نمیکشم

عزیزم کسی که در تقدیر تو نباشه نیستتتتتتتت متوجه ای اینو‌باید قبول کنی الان نکنی یه سال دیگه دو سال ...

تقدیر بهتری نمیخوام وقتی بعد ۱۰ سال اومد امیدوارم کرد و به بهونه دوری یهو خواست بره خواستگاری کس دیگه... نمیتونم زیربار برم

اصلا بهترین شجره نامه و خانواده تو کره زمین.از کجا معلوم باهاش ازدواج کنی چند سال بعد با دو تا بچه ب ...

زوری میخوام و دست نمیکشم نمیتونم اگه میتونستم تو این ۱۰ سال میشد

تقدیر بهتری نمیخوام وقتی بعد ۱۰ سال اومد امیدوارم کرد و به بهونه دوری یهو خواست بره خواستگاری کس دیگ ...

زیر بار نری عسلم روزگار زیر بار میبرتت🫠

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
ما ۴ بار به هم برگشتیم ۴ بار منو از زندگیش کنار گذاشت و درست جایی که زمین خورده بودو داغون بود من دس ...

تو یه طرفه عاشقشی یه چند وقت بیخیال شو ازش فاصله بگیر سراغشو نگیر صادقانه بگم از احساست به خودش داره سواستفاده میکنه...قدرتو نمیدونه ...تو که میتونی یه نفر دیگه رو که زمین خورده و داغونه سره پا کنی ولی خودت الان زمین گیر هستی؟به داده خودت برس واسه خودت هدف تعیین کن برای آیندت برنامه ریزی کن دل سوزه خودت باش پیشرفت کن وقتی ذهنتو درگیره چیزای دیگه کنی این آدم هم آروم آروم حذف میشه و اونی که لایقته میاد توی زندگیت..

کاری که میکنی ظلمه به خودته اسمش عشق یا عاشقی نیست

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
خب این ربطی نداره دختر تا وقتی علاقت به قبلی تموم نشده با یکی دیگه بری تو رابطه اوج اشتباهه چند سالت ...

۲۰ اتفاقا ادم بعدیم ادم اشتباهی بود ادم بعدی با خیانت ولم کرد

زوری میخوام و دست نمیکشم نمیتونم اگه میتونستم تو این ۱۰ سال میشد

مشکلت اینه تو هیچ تلاشی واسه خودت نمیکنی. 

میگی همینه که هست.

میخوای آزار ببینی

عذاب بکشی

۱۰ سال زمان کمی نیست واسه هدر دادن عمرت .

بیشتر از این همه چیو خراب نکن .

نشد؟ نخواستت؟ به درک

چه اهمیتی داره؟

خیلیا تورو دوست دارن و دوست دارن باهاشون باشی ، تو باید عزت خودتو حفظ کنی و بری با کسایی که لیاقتتو دارن. 

راه فراموشیش هم اینه که بری پیش روانشناس ، رو خودت کار کنی، پادکست گوش کنی و اهداف جدید واسه خودت بذاری.

وقتی هم که از لحاظ روحی و فکری به تعادل رسیدی وارد یه رابطه درست بشی.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

تو یه طرفه عاشقشی یه چند وقت بیخیال شو ازش فاصله بگیر سراغشو نگیر صادقانه بگم از احساست به خودش داره ...

منو حتی روانپزشک و مشاورم بم گفتن براش بجنگم وگرنه انقد بم فشار میاد که دیوونه میشم...

انوقت همه سعی میکنن منو قانع کنن وقتی زیربار نمیرم :)

۲۰ اتفاقا ادم بعدیم ادم اشتباهی بود ادم بعدی با خیانت ولم کرد

خب دیگه الان حتما فکر میکنی فقط با اون آدم خوشبخت میشی و بدون اون اصلا نمیتونی 

یه سوال ازت میخوام بپرسم 

به دنیا اومدی که واسه یه پسر گریه کنی؟ 

درس بخون کار کن هنرهای مختلف یاد بگیر ورزش کن خودتو بساز 

مطمئنن باش نیمه تو خیلی از اون پسره بهتره 

مشکلت اینه تو هیچ تلاشی واسه خودت نمیکنی. میگی همینه که هست.میخوای آزار ببینیعذاب بکشی۱۰ سال زمان کم ...

من هیچکسو ندارم حتی خانوادم سمی ان جز خودم کسیو ندارم و کسی منونمیخواد و روانپزشکمم با قاطعیت گفت برو بجنگ کاری از ما برنمیاد

خب دیگه الان حتما فکر میکنی فقط با اون آدم خوشبخت میشی و بدون اون اصلا نمیتونی یه سوال ازت میخوام بپ ...

حاضرم حتی بدبخت بشم ولی با اون باشم...

تنها انگیزه ادامه دادنم اون بود من خودم از خودم متنفرم...