2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

160 بازدید | 34 پست

دارم عادت میکنم به اینکه هر شب تسبیح به دست صلوات بفرستمو گریه کنم... عدالت خدا کجاست؟... چرا باید بزاره ادمیو که ۱۰ سال هر شب با گریه ازش خواستم بره از یکی دیگه خواستگاری کنه و تنهاییشو بدون علاقه قلبی با یه ادم دیگه پر کنه؟...

همش دعا میکنم یا کنارش باشم یا بمیرم... ولی هیچکدوم نمیشه

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

چند سالته ده سال با هم بودید بعد رفت یکی دیگه رو گرفت؟

با هم نبودیم فقط حسرت باهاش بودنو به دوش کشیدم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون تو زوری چیزیو میخوای که در تقدیر تو نیست 

اینقدر باید گریه کنی تا بفهمی حکمت خدارو 

چیزی ازت گرفته نشدهههه اگه حس میکنی چیزی ازت گرفته سده مطمئن باش یا خودش برمیگرده یا مشابهش برمیگرده یا بهترش 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

حال آنکه بر شما ناگوار و مکروه است، لکن چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید. سوره بقره ایه ۲۱۶.

تو مگه خبر داری اگر باهاش بری زیر یه سقف چه اتفاقی میوفتاد؟

سینمایی ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟

یه تیکه اش خیلی جالبه 

یه دختره اومد پیش شخصیت اصلی داستان گفت تو چی داشتی که من نداشتم؟! چرا تورو گرفت ولی منو نه؟!

خبر نداشت خدا از جهنم نجاتش داده عزیز دلم

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

چون تو زوری چیزیو میخوای که در تقدیر تو نیست اینقدر باید گریه کنی تا بفهمی حکمت خدارو چیزی ازت گرفته ...

ما ۴ بار به هم برگشتیم ۴ بار منو از زندگیش کنار گذاشت و درست جایی که زمین خورده بودو داغون بود من دستشو گرفتم تا حالش خوب شد رفت پی کس دیگه  :(

با هم نبودیم فقط حسرت باهاش بودنو به دوش کشیدم...

عزمزمه قسمت شما نبوده.‌ما یکی از اقوام بزور گفت من باید با این‌پسر ازدواج کنم.‌هر چی خانواده گفتن. این بدرد تو نمیخوره.  گوش نکرد.‌اینقدر نشست سر سجاده و دعا و نماز و.‌آخرم بهش رسید. الان با یک بچه جدا شدن

دقیق متوجه نشدم چی شد...ولی گریه نکن پاشو آب بزن دست و صورتت یه لیوان آب بخور یه نفسه عمیق بکش خدا قهرش میگیره... حیف از چشم‌هات که اشک بریزه... توکل کن به خدا مطمن باش خودش بهترین‌ها رو برات رقم میزنه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

اینو واقعا میگم خیلی وقتا چیزیو از ته دلمون میخوایم ک واقعا خیری برامون توش نیس ولی بعدا متوجه میشیم من اینو تجربه کردم بعد از چندین سال خداروشکر کردم ک اتفاقی ک اینقد براش التماس خدا میکردم نیوفتاد و نشد

حال آنکه بر شما ناگوار و مکروه است، لکن چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح ...

من تا شجره نامه خانوادگیشم میدونم اصلا ادمای مشکل داری نیستن اتفاقا پسریه که هر دختری حسرت داشتنشو میخوره

ما ۴ بار به هم برگشتیم ۴ بار منو از زندگیش کنار گذاشت و درست جایی که زمین خورده بودو داغون بود من دس ...

عزیزم کسی که در تقدیر تو نباشه نیستتتتتتتت متوجه ای 

اینو‌باید قبول کنی الان نکنی یه سال دیگه دو سال دیگه بهت فهمونده میشه چه بهتر که خودت بفهمی خدا تقدیری بهتر برا در نظر گرفته 

و ایمان داشته باش‌ این دوره رو بگذرون 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دعا کن علاقت بهش کم رنگ بشه آدم درستت نیست حتما

نمیخوام :) نمیشه سه سال پیش با کس دیگه ای رفتم تو رابطه بهم خورد ولی حسم تغییری نکرد

عزمزمه قسمت شما نبوده.‌ما یکی از اقوام بزور گفت من باید با این‌پسر ازدواج کنم.‌هر چی خانواده گفتن. ا ...

حاضرم بهش برسم و زجر بکشم ولی دست نکشم از خواستنش

من تا شجره نامه خانوادگیشم میدونم اصلا ادمای مشکل داری نیستن اتفاقا پسریه که هر دختری حسرت داشتنشو م ...

اصلا بهترین شجره نامه و خانواده تو کره زمین.

از کجا معلوم باهاش ازدواج کنی چند سال بعد با دو تا بچه بغلت طلاق نگیری؟!

از کجا معلوم همه چی اون چیزی باشه که نشون میده؟

اصلا به فرض آدم خوبیه

شاید اخلاقتون بهم نمیخوره.

عزیزم چیزی رو به زور از خدا نخواه.

خدا خیلی مهربونه و صلاح بنده هاشو از ما بیشتر میدونه.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤