2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست حقوق خونده باشه یا از قانون سر دربیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 81 پست
اگه پرونده م به جایی برسه انشاالله....طرف همه ی هزینه هایی که پرداخت کردم بهم برمیگردونه برای گرفتن ...

بله. حتی ضرر و زیان هم باید بده. به قیمت روزم بر می گردونه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بله. حتی ضرر و زیان هم باید بده. به قیمت روزم بر می گردونه.

ببخشید تروخدا من سوال زیاد میپرسم.

.

عزیزم من پرینت واریزی از چند مالباخته در شهر های مختلف دارم....میتونم بدم قاضی ؟؟؟مدرک حساب میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه به قاضی بگم حساب طرف رو چک کنید تا متوجه بشه که از همه ی شهر ها واریزی داره حتی پنج تا شاکی هم د ...

الان پرونده شما. در چه مرحله آیه. دادیاری بازپرسی. یا کیفری 2.امکانش هست. بله این کارو انجام بده

ببخشید تروخدا من سوال زیاد میپرسم..عزیزم من پرینت واریزی از چند مالباخته در شهر های مختلف دارم....می ...

بله اونارو بدین ضمیمه پرونده کنن

وکیل هستم. نه فعلا اتفاقی نمی افته

ببخشید یه سوال برادر من ترامادول مصرف کرده حالش بد شده پیش زنش بریدم دکتر آزمایش جواب مرفین مثبت اومده آلام زنش میگه طلاق ولی برادرم میگه من مصرف نکردم فقط چند بار برای تا خیری خورده بودم خب الان زنش راحت می تونه طلاق بگیره اگه آزمایش دوم برادرم منفی بیاد؟نمیخواد زندگیش خراب بشه 

مختصر تو یک دو خط توضیح بدین لایحه رو

ببخشید من 4،5 سال پیش یه دندونپزشکی دندون جلومو یبارعصب کشی کرده بود که دوماه بعدش یک پین پشتش گذاشته بودن خودشون گفتن زنگ زده و دوباره عصبی کشی کردن و یه پین بزرگ گذاشتن که کلا این دندون نازک شده بود اونموقع هم پدرمادرم ساده بودن نرفتن شکایت کنن حالا بعد چندسال که یجا دیگه رفتم معاینه هیچ جا قبول نکردن و همشون گفتن این دندون باید کشیده بشه چون دندون پزشک قبلی به اشتباه درست کرده 

الان برم شکایت کنم خودم بعد چندسال به نتیجه میرسم؟ 

واقعا چون 19 سالمه و تو این سن مجبور شدم دندون 2 بالامو از دست بدم میخوام شکایت کنم هنوزم روکشش و کارای دندون پزشکیش تموم نشده، شکایت کنم فایده داره؟ 

ببخشید یه سوال برادر من ترامادول مصرف کرده حالش بد شده پیش زنش بریدم دکتر آزمایش جواب مرفین مثبت اوم ...

نه نمی تونه. این مدرک. برای حق طلاق به خانمش محسوب نمی شه

ببخشید من 4،5 سال پیش یه دندونپزشکی دندون جلومو یبارعصب کشی کرده بود که دوماه بعدش یک پین پشتش گذاشت ...

نه شکایت شما مشمول مرور زمان شده و رد میشه و دادگاه قرار موقوفی تعقیب میزنه. اگه در کشور های اروپایی بودین می تونستین. 

نه نمی تونه. این مدرک. برای حق طلاق به خانمش محسوب نمی شه

یه سوال دیگه ببخشید میگم اگه بعد دو هفته آزمایش رو تکرار کنه اثرات قرص قبلی پاک میشه یا بازم ممکنه مثبت بیاد ازمایش؟