2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست حقوق خونده باشه یا از قانون سر دربیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 89 پست
یه سوال دیگه ببخشید میگم اگه بعد دو هفته آزمایش رو تکرار کنه اثرات قرص قبلی پاک میشه یا بازم ممکنه م ...

بله اگه مصرف نکرده باشه. ظرف 3 روز پاک میشه و پاک نشون می ده. حتی روز مصرف آب لیمو یا بره ورزش عرق کنه نشون نمی ده. فقط اگه با یک دستگاه ن ام پی ای که پیشرفت‌ است آزمایش کنن می فهمن. که در عمل و رویه قضایی هم به هیچ عنوان اون آزمایش با اون دستگاه انجام نمی دن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه به من درخواست بدی یه مشکل بزرگی برام پیش اومده

اینجا نمیشه مطرح کنید؟ الان رانندگی میکنم. عصر برسم خونه جواب می دم. فقط یادم نمی مونه عصر برام پیام بدین. 

بله اگه مصرف نکرده باشه. ظرف 3 روز پاک میشه و پاک نشون می ده. حتی روز مصرف آب لیمو یا بره ورزش عرق ک ...

قرار نیست با دادگاه آزمایش انجام بدن بین خودشون با همون دستگاه پیشرفته بوده گفتن دوباره تکرار کنیم اگه مثبت بشه میرم شکایت طلاق و این که ببخشید ولی اگه یه یه مدت مصرف کرده باشه تا دو هفته پاک میشه یعنی خودش میگه فقط چند بار برا تاخیری خوردم ولی میگن دارو ها معتادی میاره می ترسیم واقعا معتاد شده باشه گردن نمیگیره نمیدونیم یعنی در کل چی به چیه 

قرار نیست با دادگاه آزمایش انجام بدن بین خودشون با همون دستگاه پیشرفته بوده گفتن دوباره تکرار کنیم ا ...

دستگاه پیشرفته تا دو ماه اثر استفاده رو نشون میده. بین خودشون باشه و اگرم به دادگاه ارائه کرد همسرش این انکار کنه بگه نه. من اعتیاد ندارم. قرص مسکن دیکنوفلاک و و این جور چیزا برا سردردم خوردم

نه ثابت نمی شه. قاضی طبق اصل براعت حکم می ده. از طرفی اونقدر پرونده هست که به این چیزا توجه نمی کنن. ...

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحمت میشم ، میگم اگه واسه دوستم جریمه نقدی ببرن مبلغش چطوریه خیلی سنگینه؟

سلام عزیزم ببخشید باز مزاحمت میشم ، میگم اگه واسه دوستم جریمه نقدی ببرن مبلغش چطوریه خیلی سنگینه؟

سلام. خواهش میکنم. جریمه نقدی نمی برن. اگه باشه 20متا80م تومان هست بسته به نظر قاضی

یعنی جریمه نقدی هم نداره کلا هیچ مجازاتی نداره؟

نه. شما فکرت چرا این همه مشغوله. بیخیال بچسب به زندگیت و مواردی هم که گفتم انجام بده. در ثانی بزار حکم جلسه دادیاری ابلاغ بشه. ببینید چه تصمیمی گرفتن.  حالا پروندت تو دادسرا ست.  اینجا قرار مجرمیت صادر بشه می ره دادگاه . کلی صبر باید داشته باشین. بعد به نظرم اونا خودشونم احتمالا پیگیری نکنن پرونده بسته بشه. بزار قرار دادسرا بیاد. 

نه. شما فکرت چرا این همه مشغوله. بیخیال بچسب به زندگیت و مواردی هم که گفتم انجام بده. در ثانی بزار ح ...

اخه دوستم بارداره همش گریه می‌کنه میگه نکنه حکم جلبم رو بگیره یا شلاق یا مبلغ زیاد پول ازم بخوان بیچاره خیلی نگرانه 

اخه دوستم بارداره همش گریه می‌کنه میگه نکنه حکم جلبم رو بگیره یا شلاق یا مبلغ زیاد پول ازم بخوان بیچ ...

ببین به دوستت بگو اولاًتا اقرار نکنی خودت این جرم ثابت نمی شه و قاضی به هیچ عنوان با پیامک نمی تونه حکم بده اگه بده تخلف انتظامیه به خود قاضی شکایت کن دادگاه انتظامی قضات. دوماً حکم جلب به این راحتی صادر نمیشه و در پرونده شما به فرض محکومیت (به فرض) گفتم 3 تا دادگاه 3تا حق واخواهی و 3تا حق تجدید نظر باید بگذره که بیشتر از 3 سال طول میکشه تا حکم جلب.صادر بشه. شلاق هم اگه سابقه دار نباشه تعلیق می کنن اجرا نمی کنن. این شد چند تا. آهان ثالثا ًًبه زن باردار حکم شلاق جاری نمیشه. رابعاً. اینا از اثرات با داریه که طبیعیه این فکرا از افسردگی دوران بارداری می آد. و اگه مجازات هم بشه شوهرش که خط به نامه میشه که اینم خوبه تلافی میکنی، 😊البته شوخی کردم. بابا اونقدر پرونده مهم هست به این جور چیزا رسیدگی نمی کنن. 

خیلی لطف کردی عزیزم ممنون ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خواهش میکنم. با با چند بار بگم خیالش راحت باشه نگران نباشه❤️❤️❤️🌺🌺🌺