2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست حقوق خونده باشه یا از قانون سر دربیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 81 پست
یعنی بهتان هم نیست ؟ خب بهش گفته تو به شوهر سابقت خیانت کردی اونم طلاقت داذه

نه ثابت نمی شه. قاضی طبق اصل براعت حکم می ده. از طرفی اونقدر پرونده هست که به این چیزا توجه نمی کنن. واگه به شما هم زنگ زدن یا رفتین دادگاه جلسه دادرسی کلا انکار کنید. بگید ما خبر نداریم کی گوشیو برداشته پیامک داده. ولی نگران نباشین چیز خاصی نیست تموم میشه می ره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نه ثابت نمی شه. قاضی طبق اصل براعت حکم می ده. از طرفی اونقدر پرونده هست که به این چیزا توجه نمی کنن. ...

ببین این پرونده به خوبی و خوشی مختومه میشه. و هر موقع پیامک اومد که پرونده منع تعقیب خورده تموم شده. شما اون موقع برام دعا کن. فقط همین. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این پرونده به خوبی و خوشی مختومه میشه. و هر موقع پیامک اومد که پرونده منع تعقیب خورده تموم شده. ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون خدا خیرتون بده خیلی نگران بود دوستم 

میشه دوستم بگه پیامک اشتباهی فرستادم

نه اصلا این کارو نکنه. فقط انکار کنه. باز میگم فقط انکار کنه. فقط انکار کنه. بگه من اطلاعی ندارم. اون موقع دست قاضی باز میشه برا حکم براعت. اما حرف دیگه بزنه دردسر میشه. 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییتون خدا خیرتون بده خیلی نگران بود دوستم

بهش بگو. نگران نباش. خیالت راهت باشه. هر روز چند تا از اینا رو میبینم منع تعقیب می زنن مختومه میشه

بله

توی سایت دیوار یه آکهی دیدم شمع سازی در خانه.

ایتا پیام دادم

گفت اول ابزار رو از ما بخرید 

بعد ما براتون کار میارم و میبریم و دستمزد بهت میدیم

من ابزار رو خریدم ....ب مبلغ ۵ میل تومن ولی وقتی ب دستم رسید دیدم ارزش کالایی که فرستاده ۱۰۰ هزارتومن هست

بعد هم گوشی رو خاموش کردند

من شکایت کردم و متوجه شدم با همین ترفند توی همه ی شهر ها آگهی زدند

ما تقریبا ده نفر از مالباخته ها همدیگه رو پیدا کردیم در شهرهای مختلف از طریق فضای مجازی

حالا میخام ببینم پرونده من به جایی میرسه

توی سایت دیوار یه آکهی دیدم شمع سازی در خانه.ایتا پیام دادمگفت اول ابزار رو از ما بخرید بعد ما براتو ...

ببنید نظام قضایی ما پیچیدس و تو این مورد شما غیر قابل پیش بینی. من پرونده ای شبیه شما داشتم بازپرس به شوخی گرفت هر چی گفتم گفت بیخیال. سخته. پرونده زیاده. پیگیری نکن... ولی چند روز پیش همچین پرونده ای رو دیدم قاضی ول کن نبود هی زنگ میزد مرکز استان. دستور می گرفت. جدی بود. حالا بستگی به قاضی پرندتون داره. اما به نظرم با توجه به رویه ای که می بینم اگه ناراحت نشین من میگم بی خیال بشین. وقت و انرژی تون تلف میشه و نتیجه ای حاصل نخواهد شد. 

ببنید نظام قضایی ما پیچیدس و تو این مورد شما غیر قابل پیش بینی. من پرونده ای شبیه شما داشتم بازپرس ب ...

اگه پرونده م به جایی برسه انشاالله....

طرف همه ی هزینه هایی که پرداخت کردم بهم برمیگردونه برای گرفتن رضایت!

ببنید نظام قضایی ما پیچیدس و تو این مورد شما غیر قابل پیش بینی. من پرونده ای شبیه شما داشتم بازپرس ب ...

اگه به قاضی بگم حساب طرف رو چک کنید تا متوجه بشه که از همه ی شهر ها واریزی داره حتی پنج تا شاکی هم داره که من باهاشون در ارتباطم ....قاضی استعلام حساب میگیره به نظرتون؟