2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست حقوق خونده باشه یا از قانون سر دربیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی حکم جلب نمیتونه بگیره؟ چون دادگاه نرفته میشه بگید زندانی هم داره یا نه

نه بابا چه حکم جلبی. الان پرونده رفته دادیاری احتمالا منع تعقیب بخوره. تموم بشه. بهتون باز پیامک می آد. بعد اگه جلب به دادرسی صادر بشه پرونده می ره دادگاه. حکم غیابی می دن شما فرصت اعتراض به حکم غیابی و تجدید نظر دارین تا 3 سال وقت می بره این کارا. شما نگران نباش مشکلی نیست. پرونده منع تعقیب می خوره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

۵ماه میخوایم جدا شیم توافقی دوماه شوهرم میگه وکیلم میگه کم مونده قاضی حکم و بده بریم محصر هیجا نرفتی ...

به زودی حکم نی ده 90 روز فرصت دارین برین محضر. پرونده زیاده به اون خاطر طول کشیده

به زودی حکم نی ده 90 روز فرصت دارین برین محضر. پرونده زیاده به اون خاطر طول کشیده

الان حدود ۵ماه من رفتم فاصی و دیدم گفتم نمیخوام طلاق بگیرم  گفت یکم ميندازم عقب یک ماه پیش 

نه بابا چه حکم جلبی. الان پرونده رفته دادیاری احتمالا منع تعقیب بخوره. تموم بشه. بهتون باز پیامک می ...

ببخشید میشه بگید مجازاتش چی می‌تونه باشه زندانی هم داره؟

ببخشید میشه بگید مجازاتش چی می‌تونه باشه زندانی هم داره؟

اینجا جرمی مرتکب نشده تا مجازات یشه اگه دقیقا اونی باشه که گفته. چون توهین نیست. اگه توهین کرده بود شلاق یا 20 م تا 80 م جزای نقدی بود. و بهتان و نشر اکاذیب هم نیست. کلا رکن قانونی و معنوی ومادی جرم محقق نشده. پرونده منع تعقیب می خوره و به شما هم ظرف یک هفته اعلام میشه

اینجا جرمی مرتکب نشده تا مجازات یشه اگه دقیقا اونی باشه که گفته. چون توهین نیست. اگه توهین کرده بود ...

یعنی بهتان هم نیست ؟ خب بهش گفته تو به شوهر سابقت خیانت کردی اونم طلاقت داذه