2777
2789
عنوان

کسی شمع تراپی انجام دادت همه بگین

50 بازدید | 11 پست

🤣اگر شمع تراپی هم جواب نیست بریم سمت دعا؟(شوخی)

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

دعا هم جواب نیس منی که چن سال تجربشو دارم😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شمع،دعا ،کوفت،زهر مار همه چیو رفتم به درد من که نخوردن

فقط پوووول رفت

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

دعا هم جواب نیس منی که چن سال تجربشو دارم😂

🤣چرا کسی جواب مارو نمیده؟یعنی چی

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
🤣چرا کسی جواب مارو نمیده؟یعنی چی

دیگع نمیده ول کن😂

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

ببین دو سال پیش رو یکی کراش بودم از سر ناچاری پول دادم شمع تراپی بعد اصلا اتفاقی نیفتاد به طرف گفتم گفت من خدا نیستم قطعی باشه و فلان طلبکارم شدم...

هر چی پیج اینا می‌بینی همشون کلاهبرداریه ، به این یارو گفتم گفت پولتو میزنم بعد فیش فیک فرستاد، شاید ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن چیزی نباشه ولی یادم میفته آتیش میگیرم ك چرا پول و به جای این ك بزنم رو یه زخمی بردم ریختم حلق یه کلاهبردار!

ولی مخالف دعا طلسم نیستم چون خودمم وضعم گره خورده به طلسم ، منتها دقت کن جای معتبری باشه و اونی ك مینویسه واقعاً دعا نویس باشه و در آخر دعا نویسی ك رو کاغذ بنویسه سرکارت گذاشته خودم کتاب طلسم دارم فقط نسخه های ضعیف رو کاغذه اونا ك شاید اثر کنه شاید نه ، ولی طلسم واقعی و نسخه های قوی فقط روی مس یا فلز حک میشه و دست‌نویس می‌کنن اونم سیصد تومن چهار صد تومن نیست دو میلیون به بالاست ولی ارزش داره

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

ببین دو سال پیش رو یکی کراش بودم از سر ناچاری پول دادم شمع تراپی بعد اصلا اتفاقی نیفتاد به طرف گفتم ...

اخه من دومیلیون واقعا ندارم

🫠

یه پسر مجرد رو میخوام نه توی رابطه هست نه کسیو دوست داره

فقط شرایطش جوریه که پدر و مادرش از هم طلاق گرفتن و خرج مادر و خاهر…میده 

منم سنم کمه…اصلا نمیگم ازدواج کنیم .

ولی حداقل بفهمم دوستم داره یا نه

رفتاراش چیزایی رو نشون میده ولی نه اونقدر قوی

بگیر نگیر داره

خستم کرد

فقط دلم میخاد بگه اره یا ن

رفتار هاش منو درگیر کرده

اگر بگه نه وسلام‌!تشکر خدانگهدار

اگرم بگه اره …۰

ببین دو سال پیش رو یکی کراش بودم از سر ناچاری پول دادم شمع تراپی بعد اصلا اتفاقی نیفتاد به طرف گفتم ...

واقعا دارید؟

از کجا خریدید؟میشه بدونم؟

اخه من دومیلیون واقعا ندارم🫠یه پسر مجرد رو میخوام نه توی رابطه هست نه کسیو دوست دارهفقط شرایطش جوری ...

منم دقیقاً همینم دارم فرش میبافم ، پبجمو رشد میدم، همش خودمو به در و دیوار میزنم ‌پول و جور کنم...

ولی تو خدا رو شکر کن حداقل رقیب نداری ، یه رقیب دارم هر چی من دعا می‌گیرم اون میره باطل میکنه خستم کرده دیگه می‌خوام ابدی بگیرم با حفاظ دیگه نتونه باطل کنه زنیکه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی چقد شرایطت عین منِ دو سال پیشه:))

من هفت ماهِ تموم هر کاری بگی برا اون کردم دعا و شمع تراپی ، نذر و نیاز هر چی بگی ، خودم چراغ سبز نشون دادم و فلان، باورت نمیشه مریض شدم سرش اعصاب معده گرفته بودم آخرش رفتم پارسال مهر ماه همه چیو اعتراف کردم و اون به محترمانه ترین شکل دکم کرد، و دو هفته گریه می‌کردم و حس میکردم دنیا به آخر رسیده حتی افکار خودکشی هم داشتم ولی بعد دو هفته سه هفته نهایتاً یه ماه برام کمرنگ شد و از چشمم افتاد و آذر ماه پارسال با یکی دیگه آشنا شدم این دیگه به کل از ذهنم پاک شد بعد ها وقتی فهمید تو رابطم چراغ سبز نشون داد ولی این بار من بودم ك نخواسمتش!

ببخشید زیاد شد ، آخه منو بردی تو گذشته ها...

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁