2777
2789

اینطوریه ؟!

نقصی که خودم باعثش شدم .. از روی اضطراب شدید .. 

آیا دیگه لیاقت دوست داشته شدن ندارم؟؟

البته جدای از اون نقص کلا ظاهرم جذابیتی نداره ... حتی برای خودم هم جذابیتی ندارم چه برسه به بقیه 

قبلا خیلی پایبند به حجاب بودم,ولی الان میگم که من که اصلا چیز جالب و دیدنی ندارم که کسی‌ نگاه کنه، پس چرا اینهمه به خودم زحمت الکی بدم و خودمو بپوشونم

تازه بدون حجاب زشت ترم 

احتمالا سرنوشت من اینه که تا همیشه تنها بمونم 

حتی بلدم نیستم با کسی ارتباط بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نقصی؟

نگو منم ی دختر دارم با نقص جسمی

ولی مگ بقیه بی عیبن؟

مشکل شما نبود اعتماد به نفسه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

مگ همه زیبان؟مگ همه بی نقصن؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

من نابینا هستم خودم مجردم ولی افراد نابینای زیادی میشناسم که ازدواج کردن.
با چادر هم عجیب آرامش و حال خوب میگیرم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چه نقصی؟نگو منم ی دختر دارم با نقص جسمیولی مگ بقیه بی عیبن؟مشکل شما نبود اعتماد به نفسه

متاسفانه من خودم باعث اش شدم .. یعنی یه مشکل پوستی کوچیک داشتم و باعث شدم خیلی خیلی بدتر بشه و الان حتی خودمم دلم نمیخواد به خودم نگاه کنم

متاسفانه من خودم باعث اش شدم .. یعنی یه مشکل پوستی کوچیک داشتم و باعث شدم خیلی خیلی بدتر بشه و الان ...

عزیزم خودتو دوست داشته باش