2777
2789
عنوان

کسی که نقص جسمانی داره حقشه تا همیشه تنها باشه👀🙅🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بدبختی دنیا یه جوری طراحی شده فقر و استرس باعث بیماری میشه چرا خوشبختی باعثش نمیشه همه چی برای ف ...

همه چی برای فقیرا نیست ، خیلی آدمای پولدارم مریضی میگیرن،اینهمه سلبریتی هستن که مریضی دارن 

ولی خب قبول‌دارم که آدم وقتی پول‌ نداشته باشه نمیتونه سبک‌زندگی خوب و‌سالمی هم داشته باشه 

همه چی برای فقیرا نیست ، خیلی آدمای پولدارم مریضی میگیرن،اینهمه سلبریتی هستن که مریضی دارن ولی خب قب ...

بله اونام مریضی دارن ولی منظورم اینه چرا استرس و مشکلات زیاد باید باعث بیماری بشه میتونست دنیا این‌طوری طراحی نشه

بله اونام مریضی دارن ولی منظورم اینه چرا استرس و مشکلات زیاد باید باعث بیماری بشه میتونست دنیا این‌ط ...

دیگه متاسفانه بدن اینطوری طراحی شده کاریش نمیشه کرد .. 

باید پذیرفت و سعی کرد استرس رو کنترل کرد و در حد توان انتخاب های سالم داشت 

دیگه متاسفانه بدن اینطوری طراحی شده کاریش نمیشه کرد .. باید پذیرفت و سعی کرد استرس رو کنترل کرد و در ...

من هیچ استرسی ندارم ولی خانوادم بدن الکی استرس میدن بهم الان چند روزه معده ورودم بهم ریخته

من هیچ استرسی ندارم ولی خانوادم بدن الکی استرس میدن بهم الان چند روزه معده ورودم بهم ریخته

خوبه که استرس نداری از درونت حداقل،میتونی با ورزش و سرگرم کردن خودت و مراقبه کنترلش کنی 

منکه متاسفانه حتی اگر اوضاع آروم باشه و اتفاق خاصی نیوفتاده باشه هم بی دلیل استرس دارم همیشه