2777
2789
عنوان

بالاخره عشقم شد همسرم🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 81 پست

عه شما یه زمانی دورانی داشتی واسه خودت تو سایت الانم اکثرا میشناسنت شاید تازه واردا نشناسن خوشبخت بشی🙂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها چطوری کلیپ بزارم میگ مجوز لینک ندارینج

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

شام چه زود خوردید 

چه زود هم جشن بعدش تموم شد 

بعد الان برو تو بغلش گوشی گرفتی دستت 

والا ماراضی نیستیم 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

وایییی بالاخره شددددد؟؟؟ ایول 

من فقط بخاطر ت عضو نی نی سایت شده بودم و دلیل اومدنم ب اینجا تاپیک های تو بود 

واقعا خوشحالم برات ان‌شاءالله ب پای هم پیرشید برا منم دعا کن (؛

وایییی بالاخره شددددد؟؟؟ ایول من فقط بخاطر ت عضو نی نی سایت شده بودم و دلیل اومدنم ب اینجا تاپیک های ...

مرسی عزیزم 

هوم بالاخره شد😢🥹😍

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
خوشبخت باشید عزیزم. تبریک میگم. قسمت همه مجردا❤️❤️

انشاالله

پایدار باشید عزیزممم😍😍😍😍تبریک میگم بهتون 

درک میکنم که چه حس قشنگیه 

منم ۲ سال با نامزدم دوست بودم و میدونم چقدر رسیدن به عشق حس خوبیه 

برای همتون این حس رو با ادم مناسبتون ارزو میکنم🤍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

شام چه زود خوردید چه زود هم جشن بعدش تموم شد بعد الان برو تو بغلش گوشی گرفتی دستت والا ماراضی نیستیم

ساعت نه شب عزیزم😂

کفتم خودمونی بود ی دورهمی کوچیک بود یکم بزن برقص 

امشب که نمیشه😍😂 همه نگاها رو‌ ماست خجالت آوره حالا شاید فرداذبه بهونه دور دوری شامی چیزی بزنیم بیرون 🙈

عه شما یه زمانی دورانی داشتی واسه خودت تو سایت الانم اکثرا میشناسنت شاید تازه واردا نشناسن خوشبخت بش ...

هوم گذشت همشون باورم نمیشه🥲