2777
2789
عنوان

بالاخره عشقم شد همسرم🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 82 پست

خب خدا رو شکر باور کن خیلی خوشحال شدم خیالم راحت شد انگار یه باری از رو دوشم کم شد😅  خیلی سختی کشیدین تا بهم برسین شبیه معجزس 😍😍🤗 بازم یه نشدنیه دیگه شدنی شد خدا بخواد میشه دیگه 🤩😘

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

سنا داداشم بود؟چیکار کرد رفتارش چجور بود

اره گلم داداش دیگه انسان شده انقد اقا و کاری شده همش سرش ت لاک خودش حس میکنم خوشحالم بود از وقتی از سربازی برگشته تبدیل به ی آدم دیگه شده 

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم طاووس دیدم

اره بچها طاوسه من انموقع ت شلوغی زیاد دقت نکردم فک کردم فق حروف س بعد دوستمون گفت رفتم دیدم اره طاوسه😂😂😂ولی خدایی از نزدیک ببینیش انگار حروف س هستش

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سناجان مبارکت باشه عزیزم انشاالله خوشبخت بشینولی باور کن این طاووسه

سلام ممنون گلم 

ارهذعزیز🤣😂 اولش ت شلوغی دقت نکردم بعد دوستمون کفت رفتم دیدم نشون مامانم دادم کف اره این طاووسه ولی خداروکیلی از نزدیک ببینی انگار حروف س هستش😂🤦🏻‍♀️

خب خدا رو شکر باور کن خیلی خوشحال شدم خیالم راحت شد انگار یه باری از رو دوشم کم شد😅 خیلی سختی کشید ...

ممنون مهربووونم🥹😍

اره خداروشکر دیگه خیالمون تخت شد اول قرار نبودذعقد کنیم چون زیاد باهن میگشیتم حرف حدیث پشتمون زیاد بود دیگه بابام مجبور شد راضی بشع😂😍