2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سم تر از تاپیکی که همین اواخر زده بودن و استارتر اومده بود با ناراحتی و خون دل میگفت شوهرم خیانت کرده چت های خیانت شوهرش با زنه رو گذاشته بود بعد اومده بودن گفته بودن بزار صیغش کنه ثواب داره ندیدم و فکر کنم‌نخواهم دید

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
🪰🕸️ الان مگسه میفته تو تار عنکبوت کوشته میشه😌بسه دیگه🤣🤣

کوشته  شد😂😂🦭🦭🦭🦭🦭 چقد مظلومم میبینی😂

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

کوشته شد😂😂🦭🦭🦭🦭🦭 چقد مظلومم میبینی😂

وای مگس کوشته شد😂

🐒این چرا اینجوری نشسته😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

یکی بود جیش کرده بود توی چایی خواهرشوهرش 

اقدس الویه

یکی هم خیلی جدی دنبال محل خرید سیانور بود شب بده به شوهرش بخوره

سمیرا دست دراز

یکی هم میگفت خواب دیدم به پیامبری مبعوث شدم و پیامبرم باید به دنیا بگم

سم پشت سم

خو چیه دور هم می‌خندیم😁

این بخدا دیگه خیلی تکراری شده، تو هر تاپیک این مدلی 100 کامنت مربوط به همینه🙁🙁🙁

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
میخواد چیکار ؟😂😂😂

🫥🫥والا نمی دونم یه بار دیگ گفته بود شوهرم ظرف می‌بره با خودش تو سرویس بهداشتی هنوز تاپیکاش هست 😁یا یه جا دیگه نوشته بود جانم فدای مادر شوهرم 😂😂😂😂😂😂

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

اره بابا اصلا نمیدونه چی داره میگه توضیح ندید براش بهتره . خودتونو خسته نکنید معلومات نداره ایشون 😏 ...

اره خدایی😅😅😅

موندم چرا حرف ساده رو متوجه نمیشن😅بعد ادعای سطح بالا هم دارن

از من عقده زیاد دارن داره خالی میشه به درو دیوار کنایه هاشون و پست هاشون

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یه خوابگاه بود که یه دختر به اسم ریحان می‌ره اونجابرای تحصیل وبهش میگن برواتاق شماره ۱۷ولی اون ۶۷فکر ...

عه من اینو خوندم ، الکی بود؟ الکی شلوار خیس کردم؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود