2777
2789
میبینم که از اینا میفرستی🦬😂

اره 🦬😂اینم دارم😂🐩🐩🐩

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو راحت باش😂

نه بچه تو تاپیک هست زشته🤣

cm14

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
مثل اینکه شما زیاد اطلاعات نداری.اگه زن خیلی بدشانسی بیاره و قوی باشه بدنش اسپرم که روی آلت تناسلی ...

چی میگی صفحات کامل میخوندی بعد ریپ میزدی

عادت دارید به دعوا

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

عزیزم ولش کن این همه توضیح دادی باز داره میگه مگه میشه مریم مقدس باشی و فلان خودش اطلاعات نداره میاد ...

@بهار2124    

😂😂😂😂😂😂😂وای یادم باشه این تاپیکم جزو زیبایی های طبیعت باشه 

امشب خواب راحت براتون آرزومندم رفیق 😉

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
الویه رو می‌ریخت تو لباس زیرش می داد شوهر بیچارش بخوره😐

یا خدااااا

که چی بشه؟😅

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بعضیا چقدرررر سمن

خب چرا انقدر در مواجهه با فهم و اگاهی مقاومت میکنی بنده‌ی خدا؟؟؟

احمق بودن لذتبخشه؟؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

میشه کلشونو تعریف کنی اینایی هم که فقط اسمشونو گفتی؟ و اینایی هم که گفتی سمن ها🤣

یه خانمه باشوهرش درحین رابطه بودن کنارتخت چنتاآلوچه طلایی بودوشوهره جوگیرمیشه یکی رومیذاره توواژن خانومش وخانومه تاپیک زدچطوری درش بیاره یه خانوم پرستاری هم تاپیک زدیه پسره نامزدشوآورده بیمارستان تومقعدش هویج گذاشته بودنزدیک بودکاربه جراحی بکشه پرسنل هم بیشترمردبودن اون رازم این بوددختره تومجردی باردارمیشه وسقط میکنه فقطم به داداشش میگه داداشه رازوبه باباهه میگه دختره هم درصدداین بودرازداداشه روبرملاکنه وکلاملتوگذاشتن توکف 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید