2777
2789
آره من خوب نتونستم تعریف کنم فضای عجیبی بود که نگومن واقعا هنگ بودم😂😂😂

فک کنم منم خونده باشم این تاپیکو ولی من اصن این چیزا باورم نمیشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانمه موهاشوخودش چتری زده بودتوخونه وهمه کاربرامیگفتن نه خوب شدی دلداریش میدادن اماینفربودگفت چقدر ش ...

خیر خودش تاپیک زده بود که بیایید شبیه ایناروس شدم 

بقیه دلداریش میدادن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
میگفت باکره بودم حامله شدم😐

بهار مطمئنی باکره بوده شاید با پنیر بوده 😁😁🤭

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یه سمیرا بوده من کل تاپیکو بودم بعد شب میومده میخوابیده توی اتاق صبح زودم میرفته بعد یه شب میبینه که ...

این یعنی چی یعنی ۲ تا سمیرا بوده؟

ترجیح میدم ب ذوق خویش دیوانه باشم تا ب میل دیگران عاقل❤️
بهار مطمئنی باکره بوده شاید با پنیر بوده 😁😁🤭

والا خیلی سم بود😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بابا هزار نفر ریپ زدن بدون اینکه صفحات بخونناز منم عقده دارن قشنگ دارن خودشون خالی میکننکه واسم مهم ...

آره بعضی ها توهم می زنن 

دروغ زیاد میگن شاید واسه سرگرمی بیاد یه تاپیک سرکاری در مورد بارداری و هیچ کاری نکردن و هر چی ممکنه بالاخره یه مشکل دارن اونا😁

اینجا نی نی سایت هست رو اعصاب آدم لگد می زنن

ولی همیشه سوءتفاهم میشه بخدا 

چند روزای پیش یک تاپیک زدم در مورد چیزی بخدا مثل پلنگ پریدن بهم خیلی فوشم دادن اصلا نفهمیدن واقعا جریان چیه فقط توهین گفت تو حیوان صفتی و اینا 

یعنی اینجا همه مشکل روانی داره 

خیلی خیلی حالم گرفته شد تپش قلب گرفتم 💔

معجزه شکر گزاری...

اون غلام نصابه یادته

آره مرده شورشو ببرن با اون زنش😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

⛔️⛔️⛔️🚫هزار تا شاکی از شهر های مختلف دارن⛔️⛔️⛔️

✅️✅️اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم✅️✅️