2777
2789

استاتر اعلانات من پره شده😅کاش پست نمیذاشتم😅

بابا صفحات دیگه بخونید بعد ریپ بزنید عجبااااا

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم اطلاعاتت رو ببری بالا خیلی خوب میشه هایمن سوراخ داره که خون پریودی بیاد بیرون بعد اگه اسپرم نزدی ...

عزیزم ولش کن این همه توضیح دادی باز داره میگه مگه میشه مریم مقدس باشی و فلان 

خودش اطلاعات نداره میاد بقیه رو آگاه کنه 🤣🤣

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
یکی بود میگفت مو قورت دادم باردارم یه وقت نره بپیچه دور گردن بچه 😐😐😐🍂🍁🍂🍁یکی هم بود میگفت مورچ ...

اره یه افرادی هستن 

چتری میزنن یا طرح میدن و توخارج هم هست 

حالا نمدونم مشکل دارن یا نه 

تو مقاله که کار کردیم بود

🦬😂😂😂😂🦬🦬

میبینم که از اینا میفرستی🦬😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

تو ماه رمضون یه بنده خدایی 

میگفت در حد ماساژ انجام داده ولی چیزی نیومده

روزه ام قبوله؟😟 

(خیلی سر بسته گفتم)

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

فقط کاش این تاپیک اقدس الویه رو ول میکردن بخدا دیگه دارم تهوع میگیرم از بس اینو گفتند😒😒😒😒😒😒

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
چجوری دختر باشی حامله میشی خدایی اینو‌جایی نگیدبه سلامت عقلتون شک میکنن

مثل اینکه شما زیاد اطلاعات نداری.

اگه زن خیلی بدشانسی بیاره و قوی باشه بدنش اسپرم که  روی آلت تناسلی بریزه 

بدن خانوم  می کشه اسپرم مرد رو 

وبه طرز باور نکردنی باردار میشه حتی اگه پرده هم باشه

این تجربه شده ثابت شده هست 

معجزه شکر گزاری...

طرف تاپیک زده میگه اسمم چطوره عکس نوشته اسمشو گذاشت زودم پاک کرد 

گفت اسممو نگید شناسایی میشم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یکیم گفت وا مگه فقط تو نسرینی 🤣🤣🤣🤣🤣 دختره هرچی از دهنش در اومد بهش گفت هی میگف تاپیکمو حذف کنید شناسایی شدم 😂😂😂😂😂😂فحشای تاپیکش حذف شد ولی تاپیکش هست 

انقد بد دهنی کرد فکر کنم تعلیق مشکی خورد 😐😂

آیدیشو خواستین میدم برین تاپیک آخرش مونده ببینین خالص سمه 😂😂😂😂😂

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یکی نوشته بود ماهگرد روز مرد می افته ولنتاین چی بخریم

چند بار خوندم تا متوجه شدم چی به چیه 😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)