2777
2789
خب گلم از اول بگو طرف حامله شده مادرش گفت دکل ایرانسل نزدیک خونمون گذاشتن امواجش دخترمو حامله کرده خ ...

عزیزم من کلی گفتم...

نمیدونستم باید واسشون باز کنم تا بفهمن...فک کردم اینایی که ادعای سطح بالایی میکنن و نسخه میپیچن میفهمن که....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم جهت اینکه دو اعلان دیگه بیاد🤣

😅😅😅😅😅😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

نمیدونم اون زمان چرا بولد شده اما تاپیکو دیدم اولین کامنت طرف بود

جدی، خوب اونزمان برا اولین بار عجیب بوده ولی دیگه خیلی ازش گذشته همه جریانشو فهمیدن😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
چه گوگولی هس میبینی🤼‍♀️🥲🥲جونننن 🐎🐎🐎 منم این دارم😂آخه که خودمونم سمیم یاسی😂😂😂😂

🪰🕸️ الان مگسه میفته تو تار عنکبوت کوشته میشه😌

بسه دیگه🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

اینایی که گفتی داستانشونو بگو😂

خانمه موهاشوخودش چتری زده بودتوخونه وهمه کاربرامیگفتن نه خوب شدی دلداریش میدادن اماینفربودگفت چقدر شبیه ایرانوس تویوسف مصرشدی وباگریه کلی فحشمون داد😂ماکارونی توپلوپز زنه همسرش گفت بیابریم تفریح بگردیم وازنظراقتصادی خانمه خواست زیادخرج نکنن ماکاروبردوپلوپزحالا حساب کن پریز برق گیرنمی آوردواخرمیگفت سیم زدیم به پریزتوالت سرراهی تابپزه وبعدم انگارچسب یک دوسه شده بودوهمسرش باهاش دعوای شدیدی کرده بود😟غلام نصابم نواربهداشتیه خانمشو بایدوقتی صداش میزدمیومدبراش نصب میکردشدغلام نصاب😂ویه خانمم می‌گفت توحموم آشپزی کنین آشپزخونه کثیف نشه حتی ینفرمیگفت همسایمون گفت بیاخونمون منوبردتوحموم نشستیم تعریف کردیم😂

قوطی نوشابه اخه مگه جا میشه

ازون حلبی هاکامنتاخ‌وندنی بوداصلاشاخ درآوردم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من بعد اقدس آدم سابق نشدم

هنوزم به سمی اون تایپک ندیدم

😂😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حالا خودتو ناراحت نکن

من ناراحت نمیشم...

ناراحت کردن من به این آسونیا نیست😅

ولش کن توضیح چی میدی براش

اره بابا اصلا نمیدونه چی داره میگه 

توضیح ندید براش بهتره . خودتونو خسته نکنید معلومات نداره ایشون 😏

@بهار2124    

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .