2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نصفشون خودشون نمیدونن چیه فقط شنیدن و تکرار میکنن

دقیقاااا، افرین، از بس تکرار کردن دیگه کل سایت فهمیدن، ول کن هم نیستن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نه اصلا دعوا نیست بخدافقط منظور اینکه هر چیزی ممکنه تو بارداری و بدن ناراحت نشو عزیز

بابا هزار نفر ریپ زدن بدون اینکه صفحات بخونن

از منم عقده دارن قشنگ دارن خودشون خالی میکنن

که واسم مهم نیست جوابشون نمیدم

منم اونو میدونم که شما گفتی...♥️

اخه دختره میگفت رابطه نداشته حامله شده خب واقعا سمه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یه خوابگاه بود که یه دختر به اسم ریحان می‌ره اونجابرای تحصیل وبهش میگن برواتاق شماره ۱۷ولی اون ۶۷فکر ...

استارترش عجب تخیل قوی داشته سناریو خوبی میشده تاپیکه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
🤣🤣🤣حالا زاج چیه؟

یه چیز سفیده تو اسفند هست برای چشم زخمه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
والا منم تاپیکش رو نخوندم، فقط از بس گفتن دیگه تهوع گرفتم، ظاهرا یه خانمی تاپیک زده الویه زده به جای ...

با یه کاربری دیگه فعاله تو سایت

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

😅

بیین اگه تاریخ عضویتت رو نمیدیدم میگفتم نمیدونه ولی چون دو ساله عضوی و قانون سایت رو نمیدونی عجیبه🦦

مردم صفحه ی یک نصف کامنتت رو دیدن نصف دیگه رو تو صفحه ی هفت توقع داری تو این فاصله هیچی نگیم؟🌚😂

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

عمرا بذاریم بخوابی 😂😂😂😂😂تا صبح باهات کار داریم نشستم فقط پست های مربوط به شما رو میخونم میخندم

😅😅😅😅😅

جدیدا شبا زود خوابم میبره😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

آرههه🤣

ماکارونی تو زودپز

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نشو و ریم نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))