2777
2789

هرشب همین حوالی یا این نیت که به روح کسی که آماده دریافته پیامه میزارم 🪴

احساس می کنی به یک نظم و تعادل در زندگی نیاز داری و واقعاً در حال رسیدن به این آرامش هستی، چنانچه نظیر از هم پاشیدن یک رابطه یا مشکلات مالی داشته ای، مجدداً آرامش برقرار خواهد شد. به هر حال چنانچه هنوز مشکلاتی را تجربه می کنی، الان زمان آرامش، کنترل مراقبت و صبوری است، به زودی حس خواهی کرد که زندگی جریان عادی خود را خواهد داشت.
کارت ها می گویند چیزی که بیشتر از همه می خواهی صفا و آرامش است، می خواهی احساس کنی زندگی دوباره جریان عادی خود را داشته باشد، شاید دوره های سختی در خصوص روابطتان، نگرانی های مالی یا سایر ضرر و زیان هایی داشتی و هنوز هم داری، شجاع باش که آرامش مجدداً برقرار خواهد شد. الان زمان آرامش و صبوری برای شماست و به زودی حس خواهی کرد که زندگی جریان عادی خود را خواهد داشت.
می ترسی این دوره صلح و صفا که در روابط یا زندگیتان است بطور کلی برای همیشه وجود نداشته باشد، شاید از یک رقیب می ترسی که باعث ناسازگاری بشه و یا هم اکنون وجود داره و تهدید می کند که صلح و آرامشی که از آن لذت می بری برهم بزند، عمر هر دعوایی کوتاه خواهد بود، بنابراین فقط سعی کن از لحظه های زندگی ات لذت ببری. اگر زندگی برایت لذت بخش و آرام نیست، ممکن است ترس داشته باشی دیگر صلح و صفا در زندگی ات وجود نخواهد داشت. شجاع و صبور باش، بزودی حس خواهید کرد که زندگی عادی خواهد بود.
شما در حال ورود به یک دوره صلح و آرامش در روابطتان، کار یا زندگی تان هستید، راهی برای حل مشکلات خود با اعتماد به نفس و آرامش خواهید یافت. زندگی جریان عادی خود را خواهد داشت و از آن لذت خواهی برد.
زندگی به نظرت بی قرار و پراز رقابت است و فکر می کنی برایت خیلی مشکل است که به هدف هایت برسی، ممکن است یک رقیب در عشق یا در کارت داشته باشی و اگر چنین است، این سوال را بکن که آن شخص یا آن موقعیت واقعاً وجود داره، الان زمان آرامش داشتن و صبور بودن است. به زودی دوباره عادی بودن زندگی را حس خواهید کرد.
یک دوره صلح و صفا و آشتی در زندگی ات جریان خواهد داشت و خواهی دید که هر نوع شرایط دشواری را با اعتماد به نفس و آرامش اداره می کنی. این زمان همچنین دوره صبوری است، بنابراین اگر کاملاً مطمئن نیستی که چه تصمیمی برای کارهای مهم ات بگیری، عجله نکن، در زمان مناسب پی خواهی برد که چکار کنی.

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره