2777
2789

دخترم۱۳ ماهشه 

دوروزه اسهال استفراغ و تب خفیف داره 

امروز استفراغش خیلی کمتر بود ولی همچنان اسهاله 

چیزی نمیخوره ولی سرم او آر اس رو میخوره تقریبا 

الانم خوابیده 

مشکلم اینجاست که هیچ وقت این موقع نمیخوابه 

استرس دارم نکنه از حال رفته باشه 

از کجا بفهمم خوابه یا بیحالیه 

میترسم بدنش کم آب بشه و از حال بره و من نفهمم

نمیدونم ببرم بیمارستان سرم بزنم یا نه

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نگران نباش،  قرار نیست یکدفعه خوب سرحال بشه ک، بیماری ضعف میاره بالاخره،  اسهال بیشتر از ۳ روز رو باید دنبال درمان قوی باشی، بهش آب سیب بده، شیره سیب بده، تقویتش کن، کم هم خورد کافیه

عزیزم مایعات خوب بهش بده.

تبشو کنترل کن در وهله اول

نگران نباش از حال نرفته چون بیماره و فشار اسهال و استفراغ روشه.نیاز ب استراحت داره.بخابه بهتره که.

استفراغش کم میشه خودش 

نشد ببره بیمارستان

برای اسهال همون او آر اس و مایعات و پودر پدی لاکت

گلم ببرش درمانگاه یا بیمارستان با چه منطقی دوروزه اسهال استفراغ نبردیش دکتر طفلک آب بدنش نمونده ببرش ...

دیروز بردمش دکتر خودش داره داروهاشو میخوره 

امروزم بردم بیمارستان گفت نیاز به بستری نداره فقط همین او ار اس رو زیاد بده 

من میگم نکنه دکترا بخوان از سرشون باز کنن اینجوری گفتن

بیشتر نگرانم خوابشو با بیحالیش اشتباه نگیرم

چند بار کته ماست خورد 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
شیر میخوره؟ شیر خودت یا شیر خشک؟ اسهال چطوره بد بو لیز سبز لجنی ؟ تب داره‌؟

شیر خشک ولی امروز خیلی کم دادم چون معدشو تحریک میکنه و بازم بالا میاره 

بوکه زیاد نه رنگش روشنه 

تبم خفیف داره 

فردا میبرم ازمایش مدفوع بده ولی نگران امشبم

عزیزم مایعات خوب بهش بده.تبشو کنترل کن در وهله اولنگران نباش از حال نرفته چون بیماره و فشار اسهال و ...

ممنون از لطفت عزیزم 

شما تجربه داشتید ؟ 

ممکنه بچه با دوروز اسهال استفراغ آب بدنش از بین بره و مارش به سرم برسه؟

عزیزم نگران نباش، قرار نیست یکدفعه خوب سرحال بشه ک، بیماری ضعف میاره بالاخره، اسهال بیشتر از ۳ روز ...

دقیقا از پریشب شروع شد 

پس نیاز به سرم نداره فعلا؟

با وجودی که کم و بیش کته ماست و او ار اس میخوره

دقیقا از پریشب شروع شد پس نیاز به سرم نداره فعلا؟با وجودی که کم و بیش کته ماست و او ار اس میخوره

نه عزیزم، شما با درمان و راهکار های خانگی پیش برو،خوب میشه،

اسهال خودش ی روش دفع فضولات بدن هست تا ۳ روز مشکلی نداره، اما چون آزار دهنده هست باید با روش های درست و غذای مناسب درمانش کرد،

خواهشا تا اسهالی پیش اومد تا آبریزش بینی ای پیش اومد اینقدر سریع بچه رو‌ب دوا و دکتر نبندین، اون دارو ها جز ضرر چیزی نیست ، من خودم هم بچه دارم بی تجربه نیستم