2777
2789
عنوان

بیایید ببینم حق دارم عقده کنم یا فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 67 پست
چه شوهر بی غیرتی دارییه بار که خواستین برید جایی آرایش غلیظ کن تا عن عاقا حالیش بشع

خیلی تند رفتی خواهر نگو اینطوری

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطور نگو همسرم چون خودش ادم شوخی هست خندید کاز به همسرم ندارممن شوخی هاش در مورد حجابم مهم نبود او ...

خب پس ناراحت نشو 

چون کارت پیشش گیره ! اتفاقا شما باید از گیر دادن به پوشش ناراحت بشی چون پوشش هر آدمی جز اولین حق انتخاب های اون آدمه‌

هی هیچی نگی بدتر میشه 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اومدی خونه دوتابزن تودهن شوهرت که یادبگیره وقتی یکی زنشومسخره میکنه نبایدنیششوواکنه هرهربخنده

بزنه دهن شوهرش؟فکر نکنم این خانم اینقدر بی شخصیت باشه.خودت اشتباه می‌کنی شوهرت میزنه تو‌دهنت?

حالم ازش بهم خورد مرتیکه بی ادب قرار نیست چون سنم کمه اینطور مسخرم کنه

کم محلی از صدتا فحش بدتره

کافیه چندتا متلک بازش کنی فردا بره همه جا پر کنه زن فلانی عقده ای هست و بداخلاق و خشک

اتفاقا محلش نزار...

خیلی تند رفتی خواهر نگو اینطوری

چرا تند رفتم؟

همین مرد ایرانی اگه یه لحظه یه پسر ۱۷_۱۸ ساله تو خیابون به ناموسش!! یه نگاه کنه میزنه دختره رو با هر نسبتی باشه تیکه پاره میکنه

ولی تو شوخی های جمع خودشون هر هر کر کر راه میندازه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من واقعا دختر بد شوخی ای هستم ناراحتیم از اینه چرا یکی باید تو اولین برخورد اینطور باهام رفتار کنه

خوب همون موقع واکنش نشون میدادی تاحساب کاربیاد دستش مثلا خیلی خشک ورسمی 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

واقعا حق داری ناراحت باشی

به قول مادرشوهرم دوستی دوستی میکنی پوستی

با شوخی شوخیه عقده هاشونو از دین و خدا و مذهب میریزن بیرون

بذار بتازونن به زودی قیامت میرسه و لب هایی که به خنده باز شد و بیخود خندید به گریه بسته میشه

بیجا کرده شوخی کرده.به شوهرت بگو خوشا به غیرتت که زنت شده مایه خنده فامیلت.جدی جلوشون وایسا.از این ب ...

همسرم اول ادم ساده ای هست دوم خودش شوخ طبعه ذهنش فراتر از اینکه طرف داره شوخی میکنه نمیره ولی من اینطور نیستم و از این بابت خیلی ناراحتم چرا بهش برنخورد وقتی بهم گفت تا کتک نخوردی برو واقعا خجالت کشیدم

لایک نکنید !