2777
2789
عنوان

بیایید ببینم حق دارم عقده کنم یا فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 67 پست
چرا باید همچین کاری کنه

مطمن باش همچین کاری نمیکنم شوهرم اینجا واقعا تقصیری نداشت و کاری نکرد شخصیتش کلا اینطوریه شوخ طبعه وقتی یکی بخنده و حرف بزنه بجز اینکه فکر میکنه طرف داره شوخی میکنه چیز دیگه ای تو ذهنش نمیاد کلا یه ادم بسیار مثبت اندیشی هست

برای همین ازش ناراحت نیستم چون میشناسمش چون هزاران بار بخاطر من تو مواقع جدی تو روی خانوادش وایساده

اینجا بیشتر تقصیر پدرم بود

لایک نکنید !
از این به بعد تو نرو شوهرت برهالله یستهزئ بهموعده قرآنه سوره بقرهخدا واسه این مدلیا برنامه داره

دقیقا اشتباه منم همین بود رفتم کلا سفری بیخودی بود اخرشم جلو شوهرم با پدرم بحثم شد پدرم هر چی حرف تو دهنش بود بارم کرد

نباید میرفتم

لایک نکنید !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرتون نبایدبخنده حتی اگه شوخهحالا چون کارتون گیره پیش اون به همسرتون تذکر محترمانه بدین

میدونی عزیز من از همسرم خرده نمیگیرم چون کلا ی ادم مثبت اندیشه یعنی اگر یکی با سنگ بزنه تو صورتش ولی بخنده میگه داره شوخی میکنه شخصیتش این مدلیه کلا مثل من حساس نیست

اینجا من یادم رفت بنویسم بیشتر مقصر پدرم بود 

پدرم عادت داره جلو بقیه به من تیکه بندازه

لایک نکنید !
متاسفانه تو ایران پوشش یه مسئله عادی نیست :)من وقتی می بینم به یه خانم محجبه گیر میدن شوخی در نظر نم ...

میدونی 

من اصلا چرا رو شوهرم مانور نمیدم

چون شخصیتش طوری هست که کلا سادس و همه چیو مثبت میگیره ، هیچیو منفی نمیگیره مگر ببینه یه ادم جدی حرف میزنه 

انوقت دفاع میکنه و برخورد میکنه

اینجا بیشتر مقصر پدرمه جلوی همه تیگه بهم میندازه  و به شوخی مسخرم میکنه 

اخرشم تو ماشین با پدرم دعوام شد شدید هر چی حرف از دهنش اومد جلو شوهرم بارم کرد

لایک نکنید !