2777
2789
عنوان

بیایید ببینم حق دارم عقده کنم یا فامیل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 67 پست
بخدا سه ساله ازدواج کردم اولین بازه دیدمش حرفش تو خونه شوهرم زیادهخونشم نرفتیم رفتیم دفتر کارشاعصابم ...

شوخی و صبر هم حدی داره دیگه

من بودم یه نگاه چپ و عصبانی به همسرم و اون مینداختم

و بدون خداحافظی میزدم بیرون

یه مدت میدونی چیکار کن ؟ بخند اتفاقا دم به دمش بده . بذار بفهمه شما با این چیزا نه شل میشی نه ناراحت ...

زیاد نمیبنمش فوقش سالی یکبار ولی چون اولین برخوردمون بود خیلی بهم برخورد خیلی اصلا بغض کردم

لایک نکنید !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور نگو همسرم چون خودش ادم شوخی هست خندید کاز به همسرم ندارممن شوخی هاش در مورد حجابم مهم نبود او ...

اتفاقا باید مهم باشه.حجابت انتخابیه.انتخابت هویتته.اگه با اون شوخی کنه در حقیقت داره با کل وجودت شوخی می‌کنه.من خودم حجاب ندارم یه بار یه فامیلی یه رفتاری کرد که مثلاً من خوشم نمیاد زن بی حجاب جلوم باشه.من برا همیشه گذاشتمش کنر.شما هم اگه همون اول که به حجابت گیر داد اخم کرده بودی ادامه نمی‌داد.

اینا به دو زار پولشون مغرورن چقدم بیشخصیت بودهدیگه نری خونه مرتیکه عوضی

واقعا فکر کرده هر طور دلش یخواد میتونه رفتار کنه

خونش نرفتیم کارمون پیشش گیر بود رفتیم دفترش

عقده کردم اصلا

لایک نکنید !
حالم ازش بهم خورد مرتیکه بی ادب قرار نیست چون سنم کمه اینطور مسخرم کنه

تو استوار رو اعتقادت بمون

نذار حرف بی شخصیت ها ناراحتت کنه

اون از این میسوزه چرا لختی نرفتی تا با چشمای هیزش قورتت بده

زیاد نمیبنمش فوقش سالی یکبار ولی چون اولین برخوردمون بود خیلی بهم برخورد خیلی اصلا بغض کردم

اصلا بغضی نشووووو اون از حسادتش بوده منم محجبه و معتقدم خیلی اینجوری دیدم بعد از مدتی حالا همون آدما فقط بهم احترام میذارن

چه شوهر بی غیرتی دارییه بار که خواستین برید جایی آرایش غلیظ کن تا عن عاقا حالیش بشع

چرا باید همچین کاری کنه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
واقعا فکر کرده هر طور دلش یخواد میتونه رفتار کنهخونش نرفتیم کارمون پیشش گیر بود رفتیم دفترشعقده کردم ...

از این به بعد تو نرو شوهرت بره

الله یستهزئ بهم

وعده قرآنه سوره بقره

خدا واسه این مدلیا برنامه داره

حالم ازش بهم خورد مرتیکه بی ادب قرار نیست چون سنم کمه اینطور مسخرم کنه

باهاش جدی وسرسنگینرفتار میکردی نگاش نمیکردی اصلا بازم همینه؟

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اصلا بغضی نشووووو اون از حسادتش بوده منم محجبه و معتقدم خیلی اینجوری دیدم بعد از مدتی حالا همون آدما ...

دقیقا از حسادتشه. اینطوری میخواد عقده های خودش وخالی کنه

چرا باید همچین کاری کنه

دیدم تو اطرافم که پسره به خانومش میخنده ( تو شرایطی مثل اسی)

بعدش که خانمه بخواد آزاد بگرده رگ غیرتش گل میکنه یادش میفته انتخاب خودش بوده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶