2777
2789
عنوان

حامله شدم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 103 پست

اصلا اسم سقط رو نیار

شرایط تو از خیلیا بدتر نیس ک

سختیش فقط چن ماهه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارتا بچه واقعا هم هزینه ش سرسام اوره هم اعصاب و توان جسمی و روحی بالایی میخواد من پسرم که سومین با ...

من خودمم همه مسولیت بزرگ کردنشون با خودمه شوهرم که فقط سر کاره وقتی هم میاد خسته است  نمیدونم دو دلی داره عذابم میده 

یکی از اقوام ما هم کم سنن ولی چهارتا بچه خدا بهشون داده ث اخری بدون برنامه ریزی بود. انقدر این بچه شیرین و عزیزه که نگم برات. هرچهارتا هم چنان پشت هم و پشت خانوادشون هستن که نگو. خیلی جالبه. حتی ممکنه خیلیا حسرت زندگی اونارو بخورن. 

ادم وقتی ت اقدام باشه برا بارداری یعنی خودشش میخات ولی اگه ناخواسته بیات چون خدا میخات  بعدش بچه های ناخواسته ازنقدددددددد خوشگلللللل میانه من بچه زن داداشمو دیدیم ۳تا پسر داش اینم پسر شد ولیییی انقد خوشگل بخدا از همه داداشاش فقد اینو دوس داریم ما

عزیزم منم بچه ام هفت ماهه بود باردار شدم یک سال و چهارماهس بود بدنیا اومد

ناخواسته بود ولی بنظرمن خدا خواسته ها یک چیز دیگه آن ها 

الان که باهم بزرگ شدن کاملا راضیم یختیش یک بار بود ولی الان راحتم یک دوساله شده یکی سه سال و چهارماه

واقعا آوریل شرایطم سخت بود ولی الان واقعا راضیم چون ملکه باید چندسال دیگ می‌آوردیم حداقل تنها نیستن باهم بزرگ میسن 

شلوغی خونه یکبار ازدسشپیی گرفتن حدودا یکبار همه چیز یک بار تجربه می‌کنی اینم هم میشن عین دوقلو ها باهم میخابن باهم پامیشن باهم غذا میخورن خرما ی که اون یکی می‌کنه اون یکی دیگ هم می‌کنه من واقعا راضیم که نگهش داشتم یادمه رفته بودم قرص سقط هم خریده بودم شوهرم براش فرقی نمی‌کرد می‌گفت سختیش رو تو تا تصمیم گرفتم نگهش دارم یک هفته زمان برد شده بودم یک افسرده اینقدر که فکرو خیال میکردم

به هیچکی نگفتمنا خاسته گفتم خاسته بودیم باهم بزرگ بشن

بچه اولت چند وقتشه من بچه اولم دو ساله بود حامله شدم اما ۷ماهع بدنیا اومد ۶ماهگی از دستش دادم بازم ه ...

باید تو بارداری بعدیت آمپول انوکساپارین بزنی و آسپرین از زمان اقدام بخوری 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
از من بدتر؟؟بچه اولم دوماه بود ب دنیا امده بود فهمیدم باردارمفاصله سنی بچه هام ده ماهو خورده ایه

وای ننه تو دوماه؟ چه تخمدان فعالی داری. حواسم باشه پس. همون ماه اول میشه iud گذاشت؟ 

شوهرت چه بی مسئولیته 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️