2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد قهر کردم

121 بازدید | 7 پست

ما یه سال و نیمه نامردیم.شوهرم خونه ساخته قبل از اینکه ازدواج کنیم فقط داخلش یعنی کابینت و.. مونده که بزنیم.تا اینجاشو واقعا راضی ام.قسمت مهمش اینجاست که خونم دقیقا دیوار به دیوار خواهرشوهرمه و طی سال های اینده میشه خونه بردارشوهرم.یعنی دقیقا محاصره ام یه جورایی..کلا هم بخوام بگم خواهرشوهرم خداییش بد نیست که ادم اذیت کننده ای باشه ولی خیلیییی به بچه هاش بها میده و بچه هاشو توقعی کرده جوری که بچه هاش تقریبا خونه ی هر فامیلی رفتن تنهایی چون یکاری کرده هرکی بچه هاشو بزرگ ببینه و الکی قربون صدقه بره...برادرشوهرمم که تا ده سال دیگه نهایتا زن بره یهو اومدو زنش بد بود...سر همین دعوتم شد گفتم من توو این خونه نمیام اونم گفت به درک..

چکار کنم به نظرتون کاش شوهرم راضی بشه بفروشیم یه حای دیگه بخریم ولی اصلا قبول نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا هنوز چندسال زندگی کن بالاخره همدم همین راضیش میکنی از اون خونه برین به بهونه های مختلف با سیاست ...

نه به خدا راضی نمیشه.حتی بهش گفتم چندسالی زندگی کنیم بعدش عوض کنیم میگفت من ادم خونه عوض کردن نیستم تا اخر عمر همین خونه ای هستیم که ساختم

الان اونجا رو با عشق ساخته از دلش نمیاد بزاره بره تو حرص ده سال دیگه رو از الان نخور

اخه خالم خونش دقیقا کنار خونه مادرشور و خواهرشوهرش بود.البته که طایفه شوهرش داغون بودن من خداروشکر ادمایه بدی نیستن.ولی از بس این بحثا رو دیدم میترسم