2777
2789
مستاجر حدود ۸ سال الانم تو خونه خودمونیم که البته تا چند وقت دیگه اجاره میذیم دوباره میریم مستاجر بش ...

نه چرا خونتون میدی اجاره میدی مستاجری ؟ بچه چی تو اون زمان مستاجری اوردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه چی آوردین تو اون زمان ؟؟ یا نه الان چی خونه خریدین

بچه آوردیم و یکسال و نیم بعد از اومدن بچه خونه خریدیم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ما دوسال اول مستاجر بودیم بعد خونه خریدیم خداروشکر هیچ وقت هم اینایی که دلشون به خونه پدر شوهر نشستن ...

دوساله خونه خریدین آفرین  میشه بپرسم شغل شوهرت چی بوده 

همون اول خونه خریدیم ولی الان اکثرا مستاجرن نباید سخت گرفت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوست پسر ابجیم ک بهش میگه تا خونه نگیرم نمیام بگیرمت نمیدونم بهونشه یا راست میگه

صد درصد بهونشه شک نکنین طرف ۴۰ سال کار میکنه نمیتونه خونه بخره تو مستاجری می میره دور از جون شما بعد این پسر جوون چجوری میخواد خونه بخره

از اول ازدواجم چهار ساله تو یه آپارتمان مستاجریم

بچه چی داری ؟ چطوری میگزرونین ماهم مستاجریم خیلی سختمونه شوهر هم شغل ثابت و درآمد خوبی نداره من خیلی اذیت میشم

نه چرا خونتون میدی اجاره میدی مستاجری ؟ بچه چی تو اون زمان مستاجری اوردین

چون این خونه یک خوابه هست ما هم همیشه تو خونه چند خوابه بودیم و الان مشکل داریم باید بریم خونه که تعداد اتاقش بیشتر باشه 

بچه هم تو مستاجری آوردیم