2777
2789

دقیقا یک ماه قبل ازدواجمون خونه خریده بود قسطاش موند بعد ازدواجمون فقط بگم پااااااره شدیم بعد ۸ سال هنوز تو فشاریم ولی میرزید 

جاریم شوهرش حقوقش ۴ برابر همسرمه نگرفتن تازه بفکر افتادن بعد ۱۶ سال و پشیمونن ک دیر اقدام کردن 

ولی من میگم حداقل جوونی کردن بهترین وسایل و مسافرت ولی ما از اول تو فشار💔

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوساله خونه خریدین آفرین میشه بپرسم شغل شوهرت چی بوده

کارمند، ما سال ۹۳ خونه گرفتیم اون موقع قیمت ها خیلی بهتر بود با وام و پس انداز و طلا میشد خونه گرفت البته اون خونه رو هم بعد ها عوض کردیم

۲ سال تو خونه ی بابام نشستیم که شهر خودمون بودیم بدون یه ریال هزینه همه ی خرجمون رو میدادن🥲🤭

۲ سال مستأجر وقتی رفتیم شهر دیگه 

یعنی ۴ سال خونه نداشتیم

مستأجری هم دوس نداشتم طبیعتا

صاحبخونه ها تو مخ بودن با این که هر دو خونه ی نو بود و اجاره کم نمی دادیم ولی جوری رفتار می کردن انگار میخوای رایگان تو خونشون بشینی

از اول مستاجر اومدم امسالم سال سومه و هنوزم مستاجریم ولی خیلی اذیت نشدم چون بعداز سال اولی که اثباب کشی کردیم به خونه دوم دیگه تغیر مکان ندادیم برای همینم خیلی اذیت نشدم.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
دقیقا یک ماه قبل ازدواجمون خونه خریده بود قسطاش موند بعد ازدواجمون فقط بگم پااااااره شدیم بعد ۸ سال ...

چرا فشار من 97خونه خریدم قسطش ماهی 750بود واقعا تو فشار بودم اما خوب دیگه از 99مبلغی نبود

۱۳ سال بچه نیاوردی؟؟؟

نهه😂

آخه خیلی زود ازدواج کردیم گذاشنیم قشنگ بزرگ بشیم بعد یه دونه آوردیم الانم ۸ سالشه😁

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤